Телеканал «Вікка» пропонує черкащанам поділитися спогадами і стати учасником нового проекту, котрий покаже, якими були Черкаси ХХ ст.

Олександр Хамаза навпроти Головпоштамту (1971 рік)

Олександр Хамаза навпроти Головпоштамту (1971 рік)

На цьому тижні на телеканалі стартує новий проект, що має назву «Черкаси. Історія твого міста». Тож черкащан запрошують не полінуватися і знайти у своїх сімейних альбомах фото міста 30-річної давності.  Ретро-фото та розповіді черкащан публікуватиме і сайт «Прочерк».

Жителька Черкас Надія Хамаза – одна з перших учасниць проекту. У неї цілі стоси родинних фотоальбомів. Їх передають із покоління в покоління як реліквію.

– Кожна світлина в них – надзвичайно цінна. Як час є, особливо взимку, то дивимося, передивляємося. Тут же діти, внуки, – розповідає Надія Хамаза.

Наталія Некрасова з татом у Першотравневому парку (1972 рік)

Наталія Некрасова з татом у Першотравневому парку (1972 рік)

 

Куратор телепроекту, редактор телекомпанії «Вікка» Вікторія Курченко розповідає, що від черкащан уже надійшли десятки ретро-фото.

– Вкотре переконуюся, що люди в нас легкі на підйом і залюбки долучаються до добрих акцій. Чорно-білі світлини із сімейних альбомів черкащан – це справжній скарб! Де ж іще, як не них, можна побачити, приміром, як замість звичної п’ятиповерхівки по бульвару Шевченка стоїть хатка із солом’яною стріхою, а біля неї бігає маленький хлопчик, в якого самого вже набагато доросліші діти. Словом, це все дуже й дуже захопливо! Думаю, глядачі оцінять! – зауважує вона.

Марія Лук'яненко з подругою у парку 50-річчя (1973 рік)

Марія Лук'яненко з подругою у парку 50-річчя (1973 рік)


За словами генерального директора телеканалу «Вікка» Любові Правдіної, обличчям проекту «Черкаси. Історія твого міста» може стати будь-хто:

– Для цього варто погортати свої старі альбоми. У них, я впевнена, є багато чорно-білих фотографій, зроблених у різних місцях нашого чудового міста.

А далі – або ж надіслати відскановані копії на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або ж принести їх на телеканал. Ці фото побачать не лише глядачі телеканалу, а й читачі партнерів проекту – газети «Акцент» та сайту «Прочерк».

Контактний телефон для довідок: 35-03-55, 35-31-64 (запитувати Вікторію Курченко).

реклама

Коментарі  

 
+10 #2 Дядя Вася 29.05.2012 18:45
Успехов в хорошем деле, хоть и спонсор проекта- Слава КПСС(шутка)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Сергій з Кривалівки 29.05.2012 15:07
Тоді ще Черкаси були милими і затишними,....без зайд-геростратів Одаричів та їхніх
прихвостнів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100