реклама

реклама

Карантинні заходи настільки болісно вдарили по економіці міст, що, зокрема, Черкасам буде потрібно близько двох років, щоб оговтатися від них.

Бондаренко Портников2

Про це міський голова Анатолій Бондаренко заявив у ефірі передачі Віталія Портникова «Політклуб» на Еспресо.tv.

Журналіст зазначив, що незадоволення мерів карантинними заходами не є суто українським явищем і зацитував мера ізраїльського міста Тель-Авів Рона Хульдаї, який звернувся до уряду своєї країни: «Ми піднімемо бунт. Якщо ви дійсно турбуєтеся про людей, потрібно негайно розпочати роботу дитячих садків в повному обсязі і відкрити ресторани. Це важливо для економіки. Це важливо для нормального життя людей. Якщо ресторани будуть закриті, тільки в нашому місті втратять роботу 70 тисяч осіб».

– Отже, пане Анатолію, не ви один такий. Отже, ця тенденція протистояння міст з представниками центральної влади починає ставати частиною нашого життя, – зазначив Віталій Портников, додавши, що може процитувати й інших мерів. – Як виходити з цієї ситуації, як налагоджувати співробітництво?

Після тривалої паузи Анатолій Бондаренко відповів:

– Передусім я хотів би, щоб між органами центральної влади і місцевим самоврядуванням був діалог, як вийти з економічної кризи, яка охопить всю країну. Для нашого невеликого міста, щоб оговтатися від заходів карантину, потрібно (я так прорахував) близько двох років. І тисячі людей, які просто не вийдуть на роботу, які зараз на межі виживання... Мені здається, що уряд і президент не усвідомлюють, що фактично відбувається зараз у містах на карантині.

Міський голова також додав, що місцеві органи влади і медики краще за центральні органи влади знають, що відбувається в тому чи тому населеному пункті, тож вони мають отримати повноваження для того, щоб у міру необхідності посилювати чи послаблювати карантинні заходи.

реклама

Коментарі  

 
 
 
0 #6 Ленінград 11.05.2020 16:13
Да, Черкаси виявилися найслабшим містом в Україні :cry: :cry: :cry:
Якщо у свинячий голос почали волати про кінець за 12 днів до закінчення карантину. У Ленінграді 700 з гаком днів, у оточенні а не карантині без їди протрималися, а тут вільні козаки с Лисянки, Азов, Свобода, Нацкорпус за півтора місяця на весь всесвіт протрубили - нам без грошей звязда!!! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Знаючий. 11.05.2020 12:53
І цілих п'ять років щоб оговтатись від Каструлі та його поплічників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Стефан 11.05.2020 01:11
Будто всё уже и закончилось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 123.... 10.05.2020 21:20
цікаво, 10-го майже не видно поліції, на зонах біля води чути тільки кацапську мову, за голову взявся! звідкіля понаїхало??? перевірки на пляжах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Черкасчанин 10.05.2020 10:25
Цитую Черкащанин:
А може з метою порятунку бюджета запропонувати представникам СВИНОТИ відкупити яйце Сволоти за свої кошти?

И елку в нагрузку :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Черкащанин 10.05.2020 10:11
А може з метою порятунку бюджета запропонувати представникам СВИНОТИ відкупити яйце Сволоти за свої кошти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100