У селах Текуча (Уманський район), Вознесенське (Золотоніський район) та Мліїв (Городищенський район) 27 травня 2012 року відбулися позачергові вибори сільських голів, інформує відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

За повідомленням територіальної виборчої комісії, у голосуванні на виборах Текучанського сільського голови взяли участь 509 (69 % виборців від їх загальної кількості). Сільським головою із чотирьох кандидатів обрано Сергія Григоровича Грома. Свої голоси за новообраного сільського голову віддали 222 виборців (44%).

У голосуванні на виборах Вознесенського сільського голови взяли участь 1368 виборців (43 % від їх загальної кількості). За результатами виборів сільським головою із шести кандидатів обрано Віктора Івановича Денисенка. За нього проголосували 479 виборців (35%).

У голосуванні на виборах Мліївського сільського голови взяли участь 1426 виборців (46,16 відсотки від їх загальної кількості). За результатами виборів сільським головою із дев’яти кандидатів обрано Ольгу Дмитрівну Вакуленко. За неї проголосували 512 виборців (35,9%).

Як повідомляють у прес-службі обласної організації Партії регіонів, на всіх дільницях перемогли представники їхньої партії.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Василь 30.05.2012 12:53
Зараз вкидати гроші в вибори на "сільських" округах можуть тільки марнотрати або ригионали. Всі знають, що в голубих крадених у народу грошей більше. А наш совковий лохоторат продовжує вірити в світле комуністичне минуле в кріпацтві разом з братнім російським народом. Достатньо видати по мішку муки, бутилку казьонки, для закріплення результату припугнути западенцями-бандерівцями. І все - справу зроблено 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Семен 30.05.2012 12:30
Та зараз усі члени вашої партії. Інакше - кінець кар'єрі.
Та чи голосуватимуть за вас члени вашої партії, що були туди запроторені проти власної волі - питання.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100