Відновлюється транспортне сполучення обласного центру з районами. Пасажири задоволені, скаржаться на нелегальних перевізників, які возили людей під час карантину.

o_1e8tsc2b4112j19k6fhn1bdv7ug40

Про це – у відеосюжеті «Антени».

Як інформує «Золотоноша.City», 22 травня жителі райцентру позитивно відчули перший день послаблення карантину в Україні, бо вперше за останні більш ніж два місяці побачили на міських вулицях автобус №306 «Черкаси-Золотоноша». І хоча їх на маршруті поки що три, але охочих потрапити до обласного центру вже чимало. І це навіть незважаючи на те, що доводиться чекати цілу годину.

Через припинення курсування міжміського транспорту у зв’язку з карантином проблема дістатися на роботу виникла насамперед у тих, хто працював у Черкасах. Їздити до обласного центру автомобілем, власним чи попутним – значно дорожче від громадського транспорту.

У цей день на зупинці автостанції, що у центрі Золотоноші, навпроти Торгового центру, було не дуже людно. Мабуть, мало кому відомо про відновлення маршруту. Та і сама квиткова каса зачинена, щоб можна було щось дізнатися про графік руху автобусів.

Водій черкаської маршрутки виявився неговірким. Хто ухвалював рішення про відновлення маршруту – не знає: «Мені керівництво сказало виходити на роботу, я й вийшов. Я працюю у ПП «Еліт-транс». Сьогодні у рейс вийшло 2 наших два автобуси і ще один черкаський», – розповів похапцем, беручи гроші за проїзд у пасажирів. Показав і невеличку пляшечку з антисептиком. Водій працює у захисній масці, як і пасажири, що сиділи у салоні автобуса. Хочеться вірити, що і надалі всі дотримуватимуться карантинних вимог перевезення, адже на повне відновлення маршруту «Золотоноша-Черкаси» чекають тисячі містян та жителів Золотоніського району.

Нагадаємо, що уряд ухвалив рішення про відновлення 22 травня регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному та міжнародному сполученні за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб.

Графік руху приміського автобусу №306 за маршрутом «Золотоноша-Черкаси» ПП «Еліт Транс»:

Із Черкас:

Із Золотоноші:

6.15

7.35

7.15

8.25

8.55

10.10

10.35

11.50

11.25

12.40

13.55

15.10

15.35

16.50

17.20

18.40

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100