Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко сподівається, що Офіс Президента України і правоохоронні органи, які уважно вивчали його діяльність, так само уважно вивчать діяльність «горе-команди» в обласній владі.

Бондаренко Вичерпно 5

Про це він заявив у інтерв’ю виданню «Вичерпно».

– Я думаю, що скоро висновки по них будуть. Тому що, я думаю, мені ж не потрібно розповідати, що вони зробили. Вони зробили те, що по Черкащині участь у тендерах можуть взяти чотири компанії. Тобто, наші місцеві підприємці, які мають асфальтобетонні заводи, які вони побудували, вони не мають права. Вони на субпідрядах повинні йти на фірму-прокладку, яка у Києві зареєстрована. Зрозуміло, що їм розповідають, на яких умовах (оце як раз питання до діяльності правоохоронних органів) – і працюють. Це про ремонт доріг по області, – сказав Анатолій Бондаренко.

Він зазначив, що просив у області допомогти коштами на ремонт вулиць Сумгаїтська і Першотравнева, які є великими інфраструктурними об’єктами і використовуються в тому числі як транзитні дороги.

– Спочатку вони розповідали, що в нас там якийсь не такий підрядник, який по завищених цінах робить. Я кажу: «Нема проблем. Перевіряйте». Потім вони сказали: «Ні-ні. Ми не дамо вам субвенцію. Ми самі хочемо зробити». Ну це все зрозуміло. Мені не потрібно розказувати, чому самі хочете зробити, друзі. Тому що ви самі там хочете отримати відкати. Тому що ми відкати не беремо зі свого підрядника, який робить на Сумгаїтській, а вам там подобаються, напевне, якісь речі інші. Ну, я думаю, правоохоронні органи вам скоро дадуть оцінку. І ми поможемо їм, розповімо про всі речі. Тому що коли відбулися оці прописування тендерних пропозицій, коли в області було створено фактично управління капітального будівництва, яке діє три місяці, і відгук в тому числі повинен бути від нього, від цієї незрозуміло якої структури, яка діє три місяці. А якщо в тебе немає відгука від цієї структури, то ти не маєш права брати участь у тендерах. То я пану Зеленському хочу сказати, що ваші люди в Києві очолили корупційну складову на Черкащині, – наголосив Бондаренко. – І повірте мені, що я знаю дуже багато. І якщо потрібно буде в суді говорити, то я буду говорити.

Анатолій Бондаренко також зазначив, що місто ще не отримало 30 млн грн, які голова ОДА Роман Боднар ще з січня обіцяє виділити на дорожні ремонти в Черкасах.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #8 Щука 27.05.2020 00:06
Если повысить давление в клизме, то можно промыть и мозг!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 Лопата 26.05.2020 21:41
наші місцеві підприємці, які мають асфальтобетонні заводи, які вони побудували

мають - да, а от на рахунок "побудували", може засоромився сказати "прикарманили", і як раз з приходом його до влади у місті :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Черкащанин 26.05.2020 19:16
Дуже цікаво , а чи знає мер про корупційну складову в придбанні ЯЙЦЯ СВО.....ТИ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #5 Пилипенко Станіслав Григо 26.05.2020 16:03
Те,що я знаю є страховкою для мене...Нехай крадуть,але ,якщо мене не чіпатимуть-я буду мовчати... Цікава логіка державного службовця..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #4 стабилизец 26.05.2020 15:35
толя как всегда чуть-чуть беременный. уголовную статью о сокрытии-недоносительств е о тяжких преступлениях никто не отменял.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 Грязносердечное признание 26.05.2020 14:51
Факты сокрытия коррупции на лицо. Никто за язык не тянул.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #2 Ни стыда ни совести 26.05.2020 14:36
Перевожу на понятный язык.
Он владеет информацией о совершенных преступлениях, но утаивает ее от общественности и правоохранитель ных органов с целью шантажа участников и личной выгоды. Делиться информацией о совершенных преступлениях он готов только при определенных обстоятельствах в случае угрозы личному положению.

Юридического состава преступления пока нет, но как политик и общественный деятель он делает самокомпрометир ующие заявления. Хотя как законопослушный член общества он должен был бы написать заявление с изложением показаний об известных ему преступлениях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Порш 26.05.2020 14:17
Боднар нічого путнього не зробив і не робить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100