Мерія Черкас запровадила короткий телефонний номер 15-77, за яким можна дізнатись найцікавіші анонси міських подій. Інформація йде у запису, змінюватиметься вона щотижня.

– Першим тестовим записом став анонс Дня міста, – розповідає начальник відділу зв’язків з громадськістю Ірина Коваль. – Надалі інформаційна складова розшириться, в меню буде функція можливості вибору прослуховування певного розділу анонсів: спортивних подій, виставок, концертів тощо. Гадаю, що таке нововведення корисне, насамперед, для жителів, адже дозволить кожному дізнаватись про події міського життя у будь-який момент.

У найближчих планах – запровадити таку функцію і для користувачів мобільних телефонів, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Як зазначає начальник відділу «Оперативна служба» Андрій Мельников, ідею запровадити таку функцію підказали самі жителі, які досить часто телефонують на номер 15-05, аби дізнатись інформацію про події у місті. Але основне завдання в оперативної служби – реагування та контроль за зверненнями, тож вирішили виділити окремий номер 15-77 спеціально для анонсування міських подій.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100