реклама

реклама

Працівники черкаських медичних закладів, які живуть у довколишніх селах, після відновлення руху громадського транспорту мають проблемі із тим, щоб дістатися на роботу.

DSC_0025

Про це у фейсбуці повідомила, звертаючись до голови ОДА Романа Боднара, депутатка ради Руськополянської ОТГ Черкаського району Валентина Болотюк.

«Більшість жителів громади працюють в Черкасах. Значна частина з них – в медичних закладах. Після відновлення транспортного сполучення виникла проблема. Оскільки проїзд в автобусі дозволяється лише в обмеженій кількості, наразі медичні працівники не мають змоги дістатись до роботи, оскільки автобуси заповнюються пасажирами на початкових зупинках. Просимо дозволити проїзд медичним працівникам громадським транспортом при наявності посвідчення медичного працівника незалежно від наповненості автобуса», – пише депутатка.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Юлія 29.05.2020 15:38
Дійсно, важко доїхати до роботи, якщо живеш не в Черкасах, у нас їздить тільки 2 маршрутки, з інтервалом 1год.,а до центральної дороги, до 'попуток' більше 4 кілометрів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Ирина Петровна 29.05.2020 12:27
Где вы видели, что общественный транспорт возобновил работу?Считанные троллейбусы так и ходят только утром и вечером,а многих маршрутов вообще нет (11,12,14) поэтому автобусы и полные
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Семен 29.05.2020 12:21
Давно пора!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100