Традиційне дійство для багатьох міст світу – парад колясок – вперше відбудеться в Черкасах сьогодні у Всесвітній день захисту дітей.

Усі охочі мами та тата з маленькими дітками зможуть взяти в ньому участь, йдеться на сайті обласного молодіжного ресурсного центру.

Ідею проведення параду в Черкасах подала молода мама Олександра Печериця. Її відразу підтримав Черкаський обласний молодіжний ресурсний, залучивши ряд спонсорів та партнерів. Головна мета параду – привернути увагу громадськості до відповідального батьківства під гаслом «Бути мамою – це здорово, цікаво та чудово!».

– Мамам, які перебувають у декреті, така розважальна програма лише на користь. Адже часто їм бракує «живого» спілкування. Та головне, щоб це свято сподобалося дітям. Ось мій 10-місячний бешкетник Сашко вже готовий до такої цікавої прогулянки містом. Але він все-таки ще занадто малий. Переживаю, аби в таку спеку Сашко не розплакався, – розповідає майбутня учасниця параду, мама Оксана Кравченко.

Парад стартує з Соборної площі о 10.30 і рухатиметься до міського дитячого парку (сад Ярової). На сцені парку дітлахів розважатимуть веселі казкові герої, які порадують своїми чудернацькими іграми, призами та зарядом веселого настрою.


Мам і тат, які прийдуть на свято, також чекають цікаві конкурси. Головна ідея параду – це креативно і оригінально прикрасити свою дитячу коляску. Кожен з учасників отримає дипломи та подарунки від спонсорів та організаторів проекту у таких тематичних рубриках:

- «хайтек»;

- «авто мода»;

- «спортивний»;

- «солодка парочка»;

- «у світі тварин»;

- «мультяшний»;

- «я у мами чудо»;

- «приз глядацьких симпатій.

Більш детальна інформація – http://vk.com/club35358011

Контактна особа: Сергій Слинько — 0938633688, 0674731152, 0665011931, 36-00-59

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100