Уже третій рік поспіль Черкаський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з комунальними підприємствами міста організовують громадські оплачувані роботи з благоустрою Черкас. Діти та підлітки, віком від 14 до 18 років, зможуть не лише попрацювати на благо рідного міста, але й заробити гроші.

Серед запропонованих видів робіт: фарбування дитячих майданчиків, прибирання території від сміття, полив газонів та квітників, прополювання квітників, виконання кур'єрських функцій. Також потрібні помічники слюсарів, теслярів, малярів-штукатурів, повідомляють у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

– Із кожним охочим буде укладено трудову угоду на виконання певних видів робіт. Для цього необхідно мати свідоцтво про народження або паспорт – для тих, кому виповнилося 16 років, ідентифікаційний номер, – розповідає директор Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Скляренко.

На сьогодні частково сформований банк кандидатів на участь в громадських оплачуваних роботах на червень. На наступні місяці є ще можливість записатися. Для отримання більш детальної інформації та занесення до банку кандидатів охочим взяти участь в громадських оплачуваних роботах необхідно звернутися за адресою: м. Черкаси, вул. Лазарєва, 6, кім. 411 (готель «Черкаси») або за телефоном 32-08-01.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Василь 01.06.2012 11:00
дитяча праця сама найдешевша і найменш оплачувана. Краще б відмінили навчання в 10-11 класах і ввели обовязковість начання в профтехучилищах або колледжах, тоді діти отримували б професію по закінченню і знали де шукати роботу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100