Нещодавно у Каневі встановили відеонагляд на в’їзді/виїзді з міста у напрямку до села Пекарів. Наразі тривають останні налаштування та підключення до систем, повідомляє «Канівчанка».

1zh-1-600x380

Відеоконтроль облаштували по вулиці Шевченка, в районі школи №6. Спочатку велися розмови, про встановлення камери відеоспостереження поблизу причалу та виїзду з Канева, але від цієї ідеї довелося відмовитися у зв’язку з відсутністю там якісного інтернету.

«Відеоматеріали з встановленої камери будуть надходити до Канівського відділення поліції, а також до ГУНП у Черкаській області. Наразі проводяться останні налаштування разом із працівниками інтернет-провайдера»,  – пояснив начальник Канівського відділення поліції Юрій Лугін.

За його словами,  більшість злочинів здійснюють немісцеві жителі, а так звані «гастролери». І близько 30 % злочинів розкриваються, саме завдяки відеокамер.

Нагадаємо, що протягом 2018 року було встановлено дві камери – на Канівській ГЕС і по вулиці Київській. Стоїть камера в районі ПрАТ «Миронівська птахофабрика.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Кулер 06.02.2023 11:34
Треба встановлюваті камери Украінського виробника
а не китайській ширпотреб
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 XXI век. Канев. 01.06.2020 14:44
"у зв’язку з відсутністю там якісного інтернету"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100