реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Роман Боднар у програмі "Тема дня" на "Суспільному" розповів про третій етап виходу з карантину на Черкащині. Окремо зупинився на страхуванні медичних працівників у межах проекту «Спільнодія Черкащини: здолати Covid-19» та виплаті надбавок. На сьогодні застраховані 1 976 працівників закладів охорони здоров’я області.

Боднар

ЕПІДСИТУАЦІЯ. Станом на 02.06 зафіксували 411 випадків інфікування коронавірусом. + 5 за добу: 4 - м. Черкаси, 1 - м.Канів. На лікуванні - 55 осіб. Маємо хороший показник одужання - 340 осіб. Лабцентр провів 17 162 ПЛР-тестувань, за добу - 525.

ТРАНСПОРТ. Рішенням регіональної комісії ТЕБ та НС рекомендували запуск залізничного, автобусного міжосбласного та внутрішньообласного сполучення. За розкладом поїздів слідкуйте на офіційному сайті Укразалізниці, впровадження поступове.

ДОШКІЛЬНА ОСВІТА. Поступове відновлення садків із 1 по 15 червня. Із 27 червня розпочали діяльність 23 садочки в м. Умань. Із 1 червня відновили свою діяльність ЗДО у Городищенському, Катеринопільському, Монастирищенському, Христинівському районах, Канівській міські об’єднаній територіальній громаді, Шполянській ОТГ, Лип’янській ОТГ, Мокрокалигірська ОТГ Катеринопільського району та два заклади приватної форми власності у м. Умань.

ВИЩА ОСВІТА. Дозволене відвідування занять в групах не більше ніж 10 осіб відвідування закладів вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Черкаської області.

Із 1 червня рекомендується також відновлення роботи інклюзивно-ресурсних центрів. Оскільки існує необхідність обстеження дітей з особливими освітніми потребами для їхнього зарахування до закладів дошкільної та загальної середньої освіти. В області працює 27 інклюзивно-ресурсних центрів.

СПОРТ. Відновлення роботи закладів фізичної культури і спорту, спортивних закладів, спортивних залів, фітнес-центрів:

- кількість учнів до 10 осіб;

- вік спортсменів від 12 років і старше;

- одночасне перебування у закладі, спортивному залі з розрахунку однієї особи на 10 кв м площі зали для індивідуальних занять та однієї особи на 5 м² площі зали для групових/командних видів спорту (але не більше 10 осіб у групі);

- всі працівники закладів повинні бути одягнені в медичні маски або респіратори та одноразові рукавички.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Боднар. О третьем этапе. 02.06.2020 22:52
По этапу с приговором на руках,
Между станций скину новости в почтамт,
Остановка в моей жизни на семь лет, нету быта,
Нет удобств и беспредел, нет удобств и беспредел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100