Всього на «трієчку» за п’ятибальною шкалою оцінив стан ремонтних робіт на центральному стадіоні Черкас голова облдержадміністрації Сергій Тулуб. На прес-конференції цього тижня він визнав, що міська влада в цьому питанні недопрацьовує, інформує «Черкаський край».

— Там багато чого зроблено. Але найперше — потрібно підготувати стадіон до нового сезону. Зробити те, що вже давно обіцяли. Замінити табло, відремонтувати деякі приміщення, підготувати запасне поле, відновити бігові доріжки, зміцнити газон. Однак темпи цих робіт мене не задовольняють. Я там був, дивився, критикував керівництво стадіону й міста, — зазначив губернатор.

За його словами, табло мали б уже давно встановити. Та через «низький рівень відповідальності» деяких чиновників мерії поки що цього зробити не вдалося. А страждають від цього насамперед прості вболівальники та спортсмени.

Очільник Черкащини не оминув увагою й успішний виступ ФК «Славутич», який завершив сезон 2011-2012 років серед професіональних команд другої ліги на третьому місці.

— Для початківців це непоганий результат. Відновлення професійної команди з футболу відбулося! Це найголов­ніше. Молоді футболісти заявили про себе й мають усі шанси й передумови, щоб у майбутньому сезоні перейти вже в інший дивізіон — першу лігу українського чемпіонату, — вважає Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Дядя Вася 04.06.2012 11:16
Ремонт гальмується, бо гальма ремонтують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Василь 03.06.2012 19:27
воно більше треба самому Тулубу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 karmen 03.06.2012 15:34
Ага,Гура вже страшно злякався :zzz :zzz
В нього його численні хатки та квартири у повному порядку і табло на кухні відбиває час :lol:
Знайшли работничка!!!!! !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100