День міста в Черкасах, 2 червня, ознаменувався  справжнім святом велозмагань. У Долині троянд розгорнулось відразу три спортивні дійства: велоперегони «Зигзаг успіху» серед дошкільнят віком від трьох до шести років, «Диво-гонка» на велосипедах серед дітей та молоді віком від семи до сімнадцяти років, а також Всеукраїнські змагання з велотріалу.


Загалом у дитячих перегонах взяли участь більше 150 осіб. Серед них – і ще зовсім маленькі дошкільнята та вже більш досвідчені старшокласники. Усі вони, демонстрували свою майстерність, справно маневруючи двоколісним  транспортом між перешкодами.

Переможці були відзначені почесними грамотами та медалями. Також усі  учасники отримали  від ПАТ «Азот» солодкі подарунки.

Крім цього справжнім сюрпризом став гірський велосипед у подарунок від Почесного Президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської, який розігрували серед п’яти учасників, котрі показали найкращі результати.

У результаті відкритого голосування серед дітлахів двоколісний отримав учень ЗОШ № 27 Самір Джабраілов.

Гарячі веломаневри демонстрували також  учасники Всеукраїнських змагань з велотріалу.

Як розповів організатор Євгеній Панасюк, цьогоріч змагання у Черкасах проходять вже вдруге. Загалом з різних куточків нашої держави з’їхалось близько сорока учасників. Вони виступали у трьох номінаціях: «любителі», «експерти» та «професіонали». У підсумку переможці отримали цінні подарунки . А саме: шоломи та обладунки до велосипедів.

Про це інформує прес-служба міськвиконкому. Нижче - фото з події. (Фото Ігоря Бутенка з сайту МВК).

 

 

 

 



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100