Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко не зміг дати друкарням дрібне замовлення через їхнє завантаження друком агітаційної продукції для партії «Слуга народу».

Бондаренко у Воротника2

Про це мер повідомив у інтерв’ю «Антені».

– Я зараз проводжу футбольний турнір, «Кубок мера» ми зараз проводимо разом. Це так він називається – «Кубок мера», але я хочу сказати, що це кубок Черкас. Всі команди беруть участь. І коли ми хотіли маленьких діток нагородити – вирішили надрукувати певні емблеми. Обдзвонили три друкарні – в Черкасах, Києві і Вінниці. І там нам сказали, що на місяць уперед зайнято. І знаєте, чому зайнято? Тому що партія «Слуга народу» друкує на вибори агітпродукцію! Мені показали ці кепки, мені показали ці футболки – фото є у мене на телефоні. У мене таке враження, що в нас зараз одна партія вводить в оману країну, розповідає про пандемію і все інше. А в цей період займається тим, щоб захопити місцеві ради, – розповів Анатолій Бондаренко.

Проте, звертатися в правоохоронні органи щодо початку друку агітаційної продукції до початку виборчої кампанії міський голова не збирається. На запитання ведучого Валерія Воротника, чому, він відповів риторичними питаннями:

– Ми в якій країні живемо? І хто керує нами?

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Думаючий. 19.06.2020 13:39
Неможливо втиснутись зі своєю продукцією?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100