реклама

реклама

На сайті Черкаської міської ради зареєстровано електронну петицію, авторка якої Яна Тябут просить розглянути можливість створення лісопаркової зони на частині території колишнього військового полігону в Південно-західному районі.

depositphotos_4582193-stock-photo-beautiful-spring-park

«На даний момент на полігон нелегально вивозять сміття, постійно підпалюють сухостій та часто там можна зустріти людей з низькою соціальною відповідальністю, які вживають наркотики та алкоголь, – ідеться в петиції. – Враховуючи те, що на цій території відсутні мережі комунікацій, а цільове призначення землі відведено під будівництво багатоквартирних житлових будинків, ми розуміємо, що це затягнеться на багато десятків років.

Ми пропонуємо:

1. Створити робочу групу при міській раді, в яку будуть входити балансоутримувачі, забудовники, мешканці району, представники міськвиконкому.

2. Напрацювати проект, відповідно до якого, частину території буде відведено під лісопаркову зону зі зміною цільового призначення та балансоутримувача.

3. Забезпечити збереження природного потенціалу, тієї рослинності та тварин, що там мешкають.

4. Розробити проект лісопаркової зони з урахуванням потреб громади, забудовників та природи.

Ми вважаємо, що від цього проекту виграють усі. Мешканці району будуть задоволені жити біля парку, а не біля смітника чи щільної забудови.

Жителі зможуть здійснювати пробіжки та прогулянки на свіжому повітрі, а власники тварин гуляти у спеціально відведених місцях.

Підприємці матимуть можливість реалізувати проекти для активного відпочинку. Забудовники матимуть можливість вигідніше продавати житло біля рекреаційної зони».

Підтримати петицію можна ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #2 Антон 25.06.2020 11:41
Ви знущаєтесь над владою? За ту землю вже давно валізи рознесені, кошти поділені..
Які люди, які зелені зони? Дайте міскраді спокійно розбігтися після виборів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 ЮЗР 25.06.2020 11:00
100% надо! А то лишь одни панельные коробки,а зелени нифига
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100