реклама

реклама

Міський голова Умані Олександр Цебрій заявив, що він – проти приїзду паломників-хасидів до свого міста цьогоріч.

Цебрій
«Уряд прогнозує другу хвилю коронавірусу на вересень», – пояснив свою позицію пан Цебрій у дописі в соціальній мережі. Він зазначив, що в усьому світі скасовуються важливі міжнародні заходи: «Євробачення», церемонія вручення кінопремії «Оскар» тощо.

– Приїзд великої кількості іноземців з різних країн може спричинити спалах коронавірусу в нашому місті, – сказав мер Умані у своєму відеозверненні. – Я сумніваюся, що паломники, які виявили бажання відвідати наше місто, будуть мати довідки про відсутність COVID-19. Я не впевнений, що вони пройдуть обсервацію 14 днів і будуть дотримуватися всіх вимог адаптивного карантину. Хто візьме на себе відповідальність за здоров’я і життя уманчан?

Разом із тим, міський голова додав, що хоче почути думку жителів міста з цього приводу.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Реаліст 05.07.2020 17:13
2. Якби коментунтин-провокатор хоч трохи знав ситуацію в Умані - не міг би не знать, що перший, хто в усій Черкаській області помер від епідемії, був хасиды із США. Якраз цим і користувався мер Цибрій, зловживаючи болтовнею заради політичного самопіару.
Кого пускати чи ні в Україну - вирішуватиме не Цибрій, а Київ. І залежатиме це від ситуації у тій чи іншій країні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Реаліст 05.07.2020 17:03
Цитую Уманский Еврей:
В Израиле новая вспышка. Мы же знаем что в Украину корону завезли не хасиды, а заробитчани.

1.Якби ти,провокаторе, не тільки підписувався, як "Уманский Еврей", а й справді був євреєм, та ще й з Умані - то не користувався б дурними байками про те, що всі хасиди з Ізраїлю - їх із США приїжджає набагато більше, а з Європи і Латинської Америки (Англії, Голландії, Мексики, Аргентини і т.п.) - не набагато менше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Сергей 04.07.2020 16:19
Не то, что не пускать, а и повыгонять из Умани надо! То, что оставляют эти свиньи-разгребаем неделю! гадят и не убирают! Срите дома, пейсатые!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #3 Уманский Еврей 04.07.2020 06:48
В Израиле новая вспышка, в Украине дела с ковидом идут не очень. Мы же знаем что в Украину корону завезли не хасиды, а заробитчани. Какой Оскар? Оскар в США проходит в феврале 2021, но будет в апреле 2021. Евровидение должно было быть в мае 2020, перенесли на 2021 год. Плохие примеры Цебрий дал. Мер Цебрий не должен спрашивать у жителей. В стране есть Минздрав, есть МИД. Эти министерства должны работать с Израилем, с США что касается возможности или не возможности приезда паломников в 2020 году в Умань. В Умани местные жители сейчас многие не соблюдают правила карантина. Многие не носят маски, не соблюдают дистанцию. Так что какая есть гарантия что местные не заболеют от своей безалаберностью ? Те кто не уважают и не любят евреев конечно жа скажут нет приезду хасидов в Умань и они будут использовать предлог коронавирус. Поэтому решать должен не мер Цебрий и не жители Умани, а Минздрав, МИД или Умань это уже отдельное государство от Украины? Оставайтесь людьми и будьте здоровы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Перехожий 03.07.2020 21:17
Був такий період, що хасидів в Умані не було років із сімдесят, але місто без них не вмерло. Якийсь рік і нині переб'ються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Тетяна 03.07.2020 16:10
Повністю підтримую мера Умані 0лександра Цебрія проти приїзду паломників-хасидів до Умані в цьому році. Спасибі за карантинні міри, які запобігли спалаху коронавірусу в Умані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100