реклама Делікат

На Черкащині діють мобільні групи, до яких включені працівники «Укртрансбезпеки» і правоохоронних органів (включно з СБУ), які перевіряють коректність роботи вагових комплексів на дорогах області.

DSC_0617

Про це під час пресконференції повідомив голова ОДА Роман Боднар.

– Зараз працюють мобільні групи у складі представників «Укртрансбезпеки», правоохоронних органів. Уже змушені навіть задіяти СБУ, хоча це, можливо і не їхня компетенція. Але питання настільки важливе, що використовуємо співробітника СБУ, – сказав Роман Боднар. – Ніхто не знає, на яку ділянку дороги поїде ця бригада. Такий метод дає можливість уникати «договорняків»: ми всі прекрасно розуміємо, що далекобійники між собою спілкуються, і не чисті на руку деякі представники контрольних органів повідомляють, на яких ділянках вони стоять. Тому такий «плаваючий» контроль на дорогах дає свій відповідний ефект.

Раніше повідомлялося, що на Черкащині обіцяють до кінця року встановити 4 вагові комплекси безперервної дії. Інформація про вагу автомобілів із цих постів автоматично передаватиметься на найближчий поліцейський пост.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму відоблозі, що зареєструвався в чаті далекобійників, які інформують один одного про місця перевірок ваги їхніх фур. Таких водіїв Зеленський назвав «зас*анцями».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 toten 07.07.2020 10:09
Такий метод дає можливість уникати «договорняків» - по-моему будет просто дороже, а некоторые канторы никто и так не трогает и не будет..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100