реклама

реклама

В основу своєї кадрової політики голова Черкаської ОДА Роман Боднар кладе два принципи: доброчесність претендента на посаду і його професійність та досвід.

3

Про це очільник області сказав під час своєї сьогоднішньої пресконференції.

– Я людей не всіх знаю, мені пропонують різних, – сказав він. – Розумієте, кадрова селекція владної вертикалі за часів незалежності, по суті, була зворотною, від’ємною. На жаль. Знайти людину, яка одночасно має за спиною досвід, моральна, совісна, з відповідною структурою мислення, відповідно мотивацією, з усім цим набором якостей, які мають бути в одній людині... Або людина супердосвідчена, знає, як працюють органи влади, але вже за нею якийсь шлейф тягнеться. Або людина морально чесна, але абсолютно не має того багажу знань, який ти маєш накопичити, коли йдеш по певних владних щаблях. Тож це дуже складне питання. Є люди, яких ти вже не зміниш – за ним потрібно «встановлювати трьох наглядачів». А є люди, які просто були пригнічені в рамках несприятливої системи. Це ціннісні люди, хотіли б працювати на совість, але працювали в певній вертикалі і не могли проявити свої таланти. Я сподіваюся на цих людей. Коли вони потрапляють у сприятливу атмосферу, де в них не вимагають хабарів, не вимагають робити незаконні речі, де їх цінують, – вони розкриваються і працюють зовсім по-іншому.

Роман Боднар наголосив, що його завдання – людей, на яких «хтось уже поставив хрест», залучити до державного управління, «вдихнути в них нову енергію».

– Але контроль має бути обов’язково. Уже є факти «заступу за червону лінію». По деяких головах райдержадміністрацій уже деякі сигнали є, я про це їм казав. Зараз перевіряємо інформацію. Якщо вона підтвердиться, можливо, будемо ухвалювати деякі кадрові рішення по райдержадміністраціях, – підсумував пан Боднар.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Та ну! 08.07.2020 00:22
Невже про "антикризис" менеджера Клименка??? Встиг за місяць накосячити в черкасах так, як ніхто за 2-3 роки??!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Обычная ситуация 07.07.2020 09:16
Компенсаторный принцип. Пытается найти людей с теми качествами, которые отсутсвуют в нём самом, но находит только тех, которые полностью повторяют его самого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100