реклама

реклама

Народний депутат України, член Наглядової ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Сергій Рудик зустрівся з виконувачем обов’язків ректора ЧНУ Олександром Черевком у відбудованому корпусі № 4.

15a

Свого часу Сергій Рудик сприяв реалізації інвестиційного проєкту, – інформують в університеті.

В. о. ректора Олександр Черевко, директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов та декан психологічного факультету Лариса Туз провели Сергію Рудику екскурсію відбудованим лівим крилом корпусу № 4. Показали оновлене обладнання та мистецькі студентські роботи у відремонтованих аудиторіях, серед яких: майстерня рисунку, живопису, кабінет соціальних технологій, центр психологічної допомоги, навчально-тренінгова аудиторія, навчально-психологічний клас, кабінет соціокультурних технологій, логопедичний кабінет, лабораторія управлінських технологій, лінгафонний кабінет, кабінет ігрових технологій, кабінет-лабораторія нової української школи тощо.

За словами очільників інституту та факультету, модерні аудиторії та сучасну матеріально-технічну базу можна порівняти з інтер’єром популярних європейських закладів вищої освіти. Зіставляючи знімки старого та сучасного корпусу, можна з упевненістю сказати, що якість навчання покращиться і мотивація для подальших звершень теж збільшиться в рази.

10a

Нагадуємо, що оновлений корпус готують до офіційного відкриття. А в університеті вже думають над реконструкцією діючої частини корпусу № 4.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

реклама

Коментарі  

 
+2 #6 очевидець 09.07.2020 11:38
а нічого, що один факультет збираються закривати?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 І це університет 07.07.2020 15:17
Нехай ще подивляться на Рибний ряд ( що в дворі). Пам’ятку архітектури університет перетворив в чорт знає що. Добудував гаражі , сараї. Гупають по стінах баскетбольними м’ячами. Громадськість подивитися , як використовуєтьс я в середині , представники університету не пускають (мабуть тому , що там ,як кажуть, зберігають хімікати). Інша пам’ятка архітектури, що знаходиться на балансі університету, наукова бібліотека по Хрещатику, в результаті реконструкції перетворилася в якесь одоробало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 КартоплІ тату побризкав 07.07.2020 13:49
Грибок по корпусах шукає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 центр 07.07.2020 11:57
там ларьок оставили, для студентів, де можна купити крім кави багато чого цікавого, гуляй-не хочу молодьошь(((
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Бувший 07.07.2020 11:10
Гнати Черевка,кума Ющенка,поганою мітлою.Будучи губернатором, через різні програми тіпа золоте кільце, інші схематози та х..арі н...ріб ма..на в Водяниках, зимовий туризм з маєтком та отелєм,базу на Кединій Горі та багато іншого.написали йому пл...атні кандидатські та докторські дисертаціїі мріє далі керувати Університетом. Кого він може навчити і виростити, хіба що Ткаченка,таке ж Ге,як і сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 випускник 07.07.2020 10:54
два самозакоханих!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100