реклама

реклама

До будівництва та реконструкції багатьох об’єктів інфраструктури регіону, зокрема, в рамках реалізації програми «Велике будівництво», задля розвитку економіки, соціальної сфери, транспортного сполучення, туризму, освіти, медицини, захисту дітей та молоді тощо залучена частка колишніх безробітних.

На сьогодні це працевлаштовані за сприяння обласної служби зайнятості громадяни, які започаткували власну справу або отримали роботу у галузі будівництва та реалізовують свій власний потенціал на розширення інфраструктури Черкащини.

Колишні фото

Так, наприклад, на Звенигородщині реалізація програми «Велике будівництво» запланована на липень 2020 року. Але вже на підготовчому етапі за сприянням районної філії обласного центру зайнятості протягом травня працевлаштовано 16 осіб, з числа безробітних, на такі посади як: випалювач стінових та в’яжучих матеріалів, садчик, знімач-укладальник  у виробництві стінових  та в’яжучих матеріалів, водій. Робочі місця для колишніх безробітних надали ПП «Райагробуд» та місцевий підприємець Саргіс Карапетян.

Звенигородська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Вах 07.07.2020 21:58
Маладєц "місцевий підприємець Саргіс Карапетян".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Молодцы! 07.07.2020 21:32
Скоро понадобятся ещё больше рабочих рук. Траву, пробившуюся после дождей через оставшийся не смытым асфальт регулярно будут скашивать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100