реклама

реклама

"На звернення колективу Черкаського «Азоту» написали листа до Президента щодо питання квотування імпорту мінеральних добрив. Учора отримали на нього відповідь.

Йдеться про ситуацію, яка склалася на Черкаському "Азоті", де є суттєві ризики, що підприємство зменшить обсяги виробництва, частину працівників звільнять, а надходження до бюджету знизяться. Усе через ввіз Росією дешевих добрив в обхід санкцій та демпінгування на українському ринку", - про це інформує в "Фейсбуці" голова Черкаської облради Анатолій Підгорний

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі 22 травня 2020 року мала ухвалити рішення, яким встановлюються чіткі правила гри на ринку мінеральних добрив. Проте замість пошуку компромісу зараз відбувається блокування квот. Якщо це питання не буде врегульоване, то хіміки сприймуть такий стан речей, як фактичну відмову від підтримки української хімічної промисловості.

Робочі місця в галузі хімічної промисловості, обсяг виготовленої української продукції та збут її на нашому ринку, діяльність підприємств, які є одними з найбільших наповнювачів бюджетів - все це зараз залежить від злагоджених дій Уряду та Глави держави.

"Сподіваємося, що Комісія ґрунтовно вивчить це питання і воно буде вирішене на користь українського виробника", - зазначає Анатолій Підгорний

107372956_172001124360797_5135184962594707552_o

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Сармат 08.07.2020 13:22
Відповідь - супер) На зразок "ну, ви там тримайтеся" поки ми засідачку проведемо
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100