реклама
Sucurity Police

реклама

– Для мене чужого лиха не буває, каже Олександр Лупашко, депутат облради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ», директор АФ «ШУЛЬЦ». – У силу можливостей завжди намагаюся допомогти людям у біді. А коли побачив по телевізору що наробила стихія на Буковині – заболіло серце. Вирішив без вагань - треба допомогти людям. Запросив долучитися й інших. Але. на жаль…


Untitled design (1)

Тож із Городища на Буковину вирушив автомобіль із гуманітарною допомогою для постраждалих від стихії. Олександр Лупашко відвіз у зону стихії, а саме в село Ревне, 500 кілограмів борошна, кукурудзяну крупу, гречку. Уся продукція із власного зерна, виготовлена на підприємстві.

– Люди дуже постраждали, у них немає навіть елементарного – продуктів та питної води. Стихія знищила городину, у багатьох господарствах загинула худоба, замулені вулиці люди розчищають власноруч: аби хоча була б можливість пройти вузенькою стежкою. Стихія не пошкодувала ні людей, ні майна. Хіба можна залишатися осторонь такого лиха?! Днями Новою поштою відправлю ще 200 кілограмів гречаної крупи, – каже меценат.

До слова, Олександр Лупашко регулярно надає допомогу й українським бійцям у зоні ООС, підтримує медичні, освітні, заклади культури, молодь тощо. Є спонсором багатьох культурно-мистецьких та спортивних заходів, надає матеріальну допомогу на розвиток інфраструктури сіл Городищини.

Матеріал надано пресслужбою ВО «Черкащани»

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Багаті багатим 10.07.2020 13:10
А що з Городища зробив прикарпаття без повені , то дрібниці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100