реклама
Sucurity Police

реклама

Опікове відділення Першої Черкаської міської лікарні звертається до громадян міста Черкаси з проханням допомогти 18-річному Бондаренко Глібу, який знаходиться у важкому стані у відділенні реанімації з опіками полум'ям 45% поверхні тіла.

Потребує донорів першої групи крові та коштів на лікування. Про це пише Володимир Красюк "Прочерку".

index

"Потрібні донори, так як це життєво необхідно хворим з подібними опіками, а також зважаючи на те, що хворий сьогодні вже переніс важку операцію із втратою крові. Донорам потрібно звертатися на станцію переливання крові з уточненням, що кров потрібна Бондаренку з Першої лікарні.

Кошти бажаючі можуть приносити безпосередньо у опікове відділення або у відділення реанімації, так як батьки ще не приїхали в Черкаси і кошти збираються лікарнею. Віддавати кошти старшій медичній сестрі. Облік коштів проводиться.", - пише чоловік.

- Я так розумію, внаслідок якихось нескоординованих дій загорілося сміття, яке, очевидно, було просякнуте горючою речовиною, швидше за все, розчинником, внаслідок чого він отримав значні опіки тіла. Це кінцівки, тулуб і, частково, дихальні шляхи, — розповів виданню "Вичерпно" про обставини отримання опіків Володимир Красюк, лікар опікового відділення Першої Черкаської міської лікарні.

- Перш за все ми плануємо видалити всі мертві тканини та покрити післяопераційні рани спеціальним біологічним матеріалом, який робиться із свинячої шкіри. Також він потребує медикаментозного забезпечення — антибіотикотерапія і довгий процес реабілітації, оскільки дуже сильно постраждали ліва верхня і ліва нижня кінцівки, пальці, стопи, — додає медик.

За інформацією лікаря, хлопець із багатодітної родини, коштів на лікування немає.

Він потребує інфузійної і трансфузійної терапії, отже, цілком імовірно, що знадобляться плазма і кров (І+) для переливання.

Також медики просять усіх небайдужих і про фінансову  підтримку для хлопця. Наразі кошти (чи необхідні ліки) можна занести в опікове відділення Першої лікарні, оскільки мати Гліба лише їде в лікарню.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100