реклама

реклама

Садовий бонсай з модрини може коштувати і тисячу доларів, це, мабуть, найдорожча рослина, яку можна купити в садовому центрі «Сад мрій», завідує яким екс-депутат Черкаської міськради Сергій Ткаченко. Дерево називають екзотом серед хвойних. 1_1662 Маючи всі ознаки голчастих, дерево на зиму скидає хвою, а навесні вкривається молодою зеленню. Звідси російська назва – «лиственница», українською – модрина. Ботаніки називають її Larix. Одні вважають, що це галльська назва смоли, інші – що походить від кельтського Lar (рясний, дуже смолистий).

«Сад мрій» - моя партія. Це дійсно те, за що не соромно. Немає в місті об’єкта, де б не доклали ми руки. Ми озеленюємо все місто. Все близько 20 років займаємося ландшафним дизайном. Наприклад, альтанка з озелененням в Сосновому бору, також гарно вийшло коло на вулиці Героїв Дніпра. З року в рік впорядковуємо квіти на стовпах. Там спеціальні контейнери і можна часто не поливати квіти. Клумб стають кращі, а крадіжок стає менше», - зазначає Сергій Ткаченко.

Він сам може не лише керувати, а й виконувати просту роботу, поливає, підрізає рослини. Поряд стоїть одна хвойна рослина в горщику – покручений бонсай за декілька тисяч гривень. Каже, що то один політик купив, однак не називає.

87554 За словами пана Сергія, робота – це і хобі. Бо рослини як живі істоти, потребують роботи. Окрім того, садовий центр надає послуги навчання з ландшафного дизайну. За їх проектом створений шматочок саду в Китаї. Є в «Саді мрій» і весільний дизайн. На їх території проводять багато церемоній.

З наближенням виборів Сергій Ткаченко міркує, чи знову не спробувати себе в ролі депутата.

«Схоже, треба визначатися зараз у прямому сенсі з партією, якщо схочу йти у владу. Бо зараз такі реалії, що треба йти в депутати лише від партії. Розглядаю питання балотуватися в 2020 році в депутати», - зазначає.

Не на диктофон каже, що люди приходять і просять повернутися в депутати, бо стабільно працювала приймальня для виборців, по округу здійснювалися роботи.

Деталі у відео ТУТ


#монологи

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #4 Ни стыда ни совести 26.07.2020 21:43
Цитую 1:
занимайся своим делом и не лезь в это болото


В хорошем болоте растут еще более дорогие рослины.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 свобода вдує 26.07.2020 14:02
краще не лізь в цю політику, забруднишся, а зараз тебе знають як цілком нормального чоловіка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Черкасские кунаки 26.07.2020 13:11
На 100 баксов дороже, чем украсть члена партии.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 1 26.07.2020 13:02
занимайся своим делом и не лезь в это болото
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100