реклама

реклама

Сьогодні перед Смілянським міськвиконкомом розпочалася акція протесту медпрацівників Сміли, яку прийшли підтримати представники громадськості, депутати. Серед них – депутат Верховної Ради Василь Німченко. Голова профспілки медпрацівників міста Тетяна Ганжа оголосила, що розпочата акація є безстроковою і триватиме, допоки міський голова не виконає головні умови учасників протесту:

погашення заборгованості по заробітної платі на підставі рішення, вже прийнятого депутатською більшістю;

відставка в.о. першого заступника міського голови Павла Смоликова, який дозволяє собі відверто хамські вислови на адресу медпрацівників;

поновлення на посаді керівника міського відділу охорони здоров’я Миколи Стуженка, чиє звільнення розцінюється як розправа над принциповим та поважним керівником медичної галузі з боку міського голови.

116339902_726661198135241_5801058135774264681_o

Сам міський голова Олексій Цибко, як виявилося, виїхав до столиці, і відтак уникнув зустрічі з обуреними медиками, а одного з головних фігурантів скандалу – Павла Смоликова – довелося чекати досить довго. Розмова з ним час від часу йшла підвищених тонах і не обійшлася без втручання правоохоронців, які забезпечували порядок.

З народним депутатом зустрілися екс-секретар міської ради Віктор Федоренко, заступник міського голови Павло Кондратенко, опозиційні депутати Анатолій Стригун, Ольга Нікітченко та Віктор Лихолай.

«СМІЛЯНСЬКІ ОБРІЇ», Олександр Слєпцовський

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Чорний 28.07.2020 12:38
В 2017 році в ПАТ "Черкасиобленего " була велика заборгованість із виплати заробітноі плати і працівники товариства тоді згідно ЗУ " Про вирішення колективних трудових спорів" вступили в спір і законно відстояли своі права....при цьому неодноразово страйкували...навіть в м Киіві перед Кабміном
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 БІлик 28.07.2020 08:43
Хочу запитати у шеф повара Смілянськоі міськоі поліклініки пані Покотило В.М., як можна страйкувати безстроково не вступивши в колективний трудовий спір?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Шимановський 27.07.2020 17:27
А чому до цього часу медики ці не поступили по закону... цивілізовано і не вступили в колективний трудовий спір і займаються "махновщиною"???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100