реклама

реклама

Сьогодні керівник виборчого штабу об’єднаної опозиції Черкащини, голова Черкаської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко представив журналістам пятого узгодженого кандидата по Корсунському виборчому окрузі – депутата облради від «Батьківщини» Олександра Сінгаєвського.


– Це людина, яка немало часу пробула в політиці, – скромно охарактеризував нового бійця від опозиції Анатолій Бондаренко.

– Переконаний, що його позиція дійсно патріотична і наступальна, – зазначив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко, порадивши усім не схиблювати і голосувати саме за єдиного опозиційного кандидата, щоб досягти перемоги над нинішнім режимом.

Щоб журналісти зрозуміли позицію і думку (як він сам висловився) Олександра Сінгаєвського, майбутній кандидат вирішив в художній формі змалювати сьогоднішню ситуацію в державі.

– Мені уявляється образ корабля у відкритому морі. І от корпус корабля дав тріщину, а команда дивно на це реагує: хтось ремонтує стілець, а хтось вечерю готує. І лише одиниці закликають на допомогу. Ця ситуація мені нагадує нинішню ситуацію в державі, – зазначив Олександр Сінгаєвський.

Депутат також виступив на захист української мови, порушив питання економічного розвитку держави. Нарешті, реагуючи на запитання «Прочерку», трохи розповів про себе.

– Я досить довго працював в банківській сфері. Але з 2006 року займаюся громадською діяльністю. Так, за мною збереглася, наприклад, посада голови спостережної ради тощо… Також більше двох років я є виконуючим обов’язків громадської організації «Право народу». На Черкащині осередків цієї громадської організації ще немає. Але я особисто є найкращим тут осередком! – запевнив Сінгаєвський. – Так, основна наша робота здійснювалася у Київській області, але акції ми проводимо на території всієї України.

Олександр Сінгаєвський зазначив, що для виходу з нинішньої ситуації державі потрібні не лише патріоти, а й професіонали. Таким він вважає і себе.

– Про те, що я професіонал, говорить моя освіта, мій життєвий досвід. Вважаю, що в мене є потенціал і я здатен щось зробити в цій державі! – заявив пан Олександр.

Нагадаємо, що раніше черкаська опозиція вже узгодила деяких кандидатів по мажоритарним округам Черкащини. По Жашківському окрузі – Анатолій Бондаренко, по Чорнобаївському – Володимир Гресь, по Канівському – Леонід Даценко і по місту Черкаси – Микола Булатецький.

Очевидно, найменш відомий для черкащан – Олександр Сінгаєвський. Адже він живе і працює в Києві, є головою спостережної ради акціонерного товариства «Банк Велес», а свого часу був депутатом Київської обласної ради.

Нагадаємо, що на Черкащині лишилося ще два округи – Уманський та Смілянський – кандидати по яким офіційно ще не проголошені.

реклама

Коментарі  

 
+2 #10 Володимир 13.06.2012 11:49
Цитую Володимир:
Олександра Сынгаэвського черкаський виборець буде підтримувати за його стійкість до вирішення проблемних питань у нашій державі. Це нова людина із новими поглядами на дійсність. Бажаю успіхів!

Еге ж, тезко, прямо щасссссс. І в чому він там "стійко" стояв? У вирішенні яких проблемних питань?
Цитую gor67:
http://versii.com/news/207088/ тот или не тот

Він рідненький, він. Стійко стоїть....і "нова людина з новими поглядами".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Голос 13.06.2012 11:18
Це все одно краще ніж такі як Томенко і Губський.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 gor67 12.06.2012 17:00
http://versii.com/news/207088/ тот или не тот
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #7 Володимир 12.06.2012 11:38
Олександра Сынгаэвського черкаський виборець буде підтримувати за його стійкість до вирішення проблемних питань у нашій державі. Це нова людина із новими поглядами на дійсність. Бажаю успіхів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 КС 12.06.2012 09:41
Чому знову київський парашутист.Бо саме в той самий час, коли ці політики-опозиціонери клянуться у вірності один одному, обіцяють народу дружно, єдиним фронтом, боротися проти нехорошої влади – насправді вони це роблять тільки лише з єдиною метою: зобразити себе в очах цього народу кращим, розумнішим, правильнішим за свого "колегу" по опозиції.
Адже, по золотому правилу передвиборної боротьби, насправді для всіх опозиціонерів їхніми суперниками є не влада – справжні суперники в боротьбі за голоси електорату є якраз ті, хто поруч із ними бореться за ці ж голоси.А в столичних і можливості більші і амбіції вищі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 новий українець 11.06.2012 21:35
Вперше чую про такого депутата: ні виступів, ні позиції, ні пропозицій.. :P 8) Проте є гроші... щось і даценкам перепаде :lol: :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 ЧК 11.06.2012 19:49
Складається враження що опозиція планує грати у піддавки на виборах.Жаль,хотілось би бачити дійсно нових людей серед кандидатів і дійсно патріотів і професіоналів.Але на виборчому рингу опозиція виставляє "любителів",не здогадуючись що будуть бої без правил.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 gor67 11.06.2012 17:59
Ну вот уже пошли "призначенці" :sad: . А говорили что у опозиции сильная команда на местах. А выдвигать то и не кого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Ужасть 11.06.2012 15:13
Интересно где его искали......и с чем??? С фонариками... с собаками??? Хотя одна его фраза мне понравилась..."Олександр Сінгаєвський зазначив, що для виходу з нинішньої ситуації державі потрібні не лише патріоти, а й професіонали". Крикунов, кликунов, советчиков хоть отбавляй.... а вот как и что делать...единицы.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #1 Василь 11.06.2012 14:57
одного банкіра вже обрали, отримали разброд і шатаніє ... може вже досить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100