реклама

реклама

Голова Черкаської РДА Володимир Клименко представив свого першого заступника. Ним став Микола Турик, який раніше виконував ці обов’язки в Чигиринській РДА, пишуть «Сільські обрії».

1-30.07.2020

Микола Турик 1988 р.н. родом з Чигиринщини. Розпочав роботу на державній службі з Управління праці та соціального захисту населення Чигиринської РДА. Працював на посадах провідного спеціаліста, начальника сектору, відділу, заступника начальника Управління, потім начальником Управління праці та соціального захисту населення Чигиринської РДА. Обіймав посади заступника і першого заступника голови Чигиринської РДА. До січня 2020 року тимчасово виконував обов’язки голови Чигиринської РДА після звільнення Володимира Клименка.

Після призначення Володимира Клименка на посаду голови Черкаської РДА впродовж двох місяців був його радником.

- Знаю принципи та можливості Миколи Васильовича не один рік, тому одразу закликаю включитися в повноцінну роботу задля розвитку та кращого життя жителів Черкаського району, - наголосив під час представлення Володимир Клименко.

До речі, Клименко вже вчетверте довіряє Миколі Турику керівну посаду.

- Більші адміністративні межі району збільшують і кількість завдань, виконувати які готовий у співпраці та порозумінні з присутніми управлінцями, - пообіцяв новопризначений заступник.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Школьный друг Турика 30.07.2020 23:49
Вы не знаете, зачем Володька усы сбрил?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100