реклама
Sucurity Police

реклама

В області триває системна робота щодо забезпечення контролю у сфері пасажирських перевезень на приміських та міжміських автобусних маршрутах. Для боротьби з нелегальними перевезеннями пасажирів діє комісія ОДА з врегулювання питань транспортного обслуговування населення. Протягом січня-липня в області провели 9 спільних рейдових перевірок на предмет виявлення нелегальних перевізників.

Безымянный

За інформацією Управління Укртрансбезпеки в Черкаській області, при проведенні рейдових перевірок склали 56 протоколів про адміністративне правопорушення за ознаками, що передбачені частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративне правопорушення. Зокрема, на водіїв таксі – 54, водіїв автобусів – 2. Такі протоколи направили до судових установ для подальшого розгляду.

Слід зазначити, що штрафи за перевезення без наявності ліцензій досить значні та становлять від 1000 до 2000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян. Тобто від 17 тис. до 34 тис. грн.

З метою проведення роз’яснювальної роботи з перевізниками, які надають послуги з перевезення пасажирів без відповідних дозвільних документів та які бажають відкрити власну справу в сфері пасажирських перевезень, Департамент інфраструктури та ЖКГ Черкаської ОДА розробив Пам’ятку «Вийти з тіні». З нею можна знайомитись за посиланням: https://cutt.ly/VdnFEa0.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100