реклама

реклама

Суд  визнав бездіяльність міськради неправомірною.

Черкаська міська прокуратура переймається тим, що черкаська міська рада порушила інтереси держави у сфері охорони дитинства і не забезпечила безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, що є протиправною бездіяльністю.

І це визнав Черкаський окружний адміністративний суд.

index

Як зясувалось – робити відосіки у парках , що належать територіальній громаді, і виконувати службові обовязки щодо забезпечення безпеки дітей – це абсолютно різні, а для деяких посадовці, і несумісні речі.

Дослівно , з рішення суду:

«Черкаська міська рада не здійснила покладені на неї повноваження з паспортизації та інвентаризації об`єктів благоустрою, а саме дитячих та спортивних майданчиків, чим позбавила можливості їх активного використання та порушила інтереси держави у сфері охорони дитинства шляхом створення безпечних умов для життя і здорового розвитку дитини, які порушено протиправною бездіяльністю органу місцевого самоврядування.

Суд Вирішив:

Визнати бездіяльність Черкаської міської ради щодо незатвердження планів проведення технічної інвентаризації та паспортизації дитячих та спортивних майданчиків, які перебувають на балансі Комунального підприємства Дирекція парків протиправною.

Зобов`язати Черкаську міську раду на черговій сесії вирішити питання про розроблення та затвердження планів технічної інвентаризації та паспортизації дитячих та спортивних майданчиків, які перебувають на балансі Комунального підприємства Дирекція парків».

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/90782113

Про це інформує Валерій Макеєв, юрист, правозахисник, секретар Національної спілки журналістів України

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100