реклама

реклама

Танцювальний майстер-клас від Юлі Пенч та акустичний концерт на інструментах ханг і дудук від відомих світових музикантів Антона Стільця та Дмитра Сивоконя організують уже цієї п'ятниці, 14 серпня, о 19-00 на першій Черкаській SUP-станції (пляж "Митницький"). Усе - в межах серії безкоштовних івентів для черкасців від команди Dnipro SUP Team та компанії Stone Rental, які взялися продемонструвати містянам якісний та культурний відпочинок на березі Дніпра.

Spirit of Freedom

"Spirit of freedom" - четвертий захід організаторів. Кожен попередній різниться своєю атмосферою, декором і напрямом. Так на Черкаській SUP-станції, що на пляжі "Митницький", уже презентували фільм-маніфест "Ми є більше ніж я", провели "Акустичний захід" від співачки Анни Петровської та черкаських виконавців, а також танцювали бачату й демонстрували відому українську комедію "Мої думки тихі". Щоразу - вхід вільний для відвідувачів, а також територія проведення повністю забезпечена антисептиками за вимогами карантинного часу.

Цієї п'ятниці, 14 серпня, на черзі тілесна і танцювальна практика, що покликана продемонструвати всім учасникам, що танцювати вміють і можуть абсолютно всі. Майстер-клас допоможе відчути кожному зв'язок зі своїм тілом, покращити гнучкість і пластичність. Захід проведе йогиня, хореографиня та психологиня Юлія Пенч.

Музичним подарунком для містян у межах заходу "Spirit of freedom" стане виступ відомого черкащанина, професійного музиканта, який грає на унікальному інструменті ханг, Антона Стільця. Він зіграє в акустичному дуеті разом із колегою Дмитром Сивоконем, який спеціально для цього концерту приїде з Києва.

- Я "за" творчість і духовний розвиток свого рідного міста. Хоч у Черкасах виступаю дуже рідко, десь раз на рік, але вирішив підтримати проект Черкаської SUP-станції своєю музикою. Вважаю, що такі заходи показують силу дружби, творчості, спільного розвитку і культурного дозвілля, - зазначає Антон Стрілець.

За словами співорганізаторки заходів, представниці Dnipro SUP Team Анни Сакун, такі зустрічі на пляжі біля Черкаської SUP-станції неабияк єднають людей у спільному бажанні проводити свої п’ятничні вечори якісно, у дружньому колі та затишній атмосфері, щораз – цікаво.

- Черкаська SUP-станція стала майданчиком і для спортивних занять із SUP-веслування, і для культурного обміну. Це лише підсилює наші прагнення розвивати SUP-культуру і ділитися своєю філософією свободи, яку відкриває нам SUP-веслування. Івент "Spirit of freedom" - у перекладі "Дух свободи" - нестиме глибокий смисл і водночас матиме легкий характер, що дозволить відвідувачам розслабитися після складного робочого тижня на березі Дніпра із унікальними танцями і під чарівні звуки магічного хангу. Звісно, ми дотримуємося самі і закликаємо всіх дотримуватися карантинних норм, зберігати дистанцію, користуватися антисептиками, які ми забезпечуємо на локації.

Про це повідомляють організатори дійства.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Антон 13.08.2020 09:32
Подяка вже тільки за ідею корисного дозвілля!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100