реклама

реклама

22 серпня у Звенигородці відбувся черговий велопробіг, присвячений 29 річниці проголошення Незалежності України.

1598106637_vel

Про це повідомляє видання «Новини Черкас».

За карантинних обмежень, участь у заході взяли 7 осіб, а саме: голова районної ради Володимир Кучер, депутат міської ради, директор Звенигородської загальноосвітньої школи №2 Володимир Каюк, керуючий справами районної ради Володимир Низенко, завідуючий сектором комунального майна районної ради Віктор Удалінський, начальник Звенигородського МРВ УСБУ в Черкаській області Ігор Сташенко, ветеран велоспорту Олег Саченко та приватний підприємець Михайло Іванов.

Команду на старт для учасників велопробігу дав ветеран спорту, краєзнавець, знана та шанована на теренах Звенигородщині людина, один з фундаторів Незалежності України – Вадим Мицик.

Учасники велопробігу стартували від адмінприміщення районної ради та проїхали по визначних місцях Звенигородки, поклали квіти та вклонились пам'яті нашим землякам - борцям за свободу та незалежність України. Перетнувши місто із крайньої східної точки на західну окраїну міста, подолавши відстань в 10 кілометрів, фінішували біля пам'ятника Великому Кобзарю Тарасу Шевченку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100