реклама

реклама

Учора на сайті Національного агентства запобігання корупції з'явилася декларація претендента на посаду голови Черкаської ОДА Сергія Івановича Сергійчука. Сергій Іванович – працівник Служби безпеки України з Київської області, має дві квартири, шість земельних ділянок, має Land Rover за 920 тис. грн.

521  

«Особливо цікаво в його декларації те, що торік працівник СБУ позичив Товариству з обмеженою відповідальністю "Слаф Реагент" 204 639 доларів США, – зазначає у фейсбуці черкаський журналіст Віктор Борисов. – Ну, премію в СБУ, напевно, отримав) Типовий есбеушник з "мутним" майном і "мутними" грошима. З великим ступенем ймовірності, це – наступний голова Черкаської ОДА. Цікаво, які причини того, що Зе-команда віддала Черкаську область в оренду СБУ? Чому не працівникам Держпродспоживслужби? Чи Державного комітету водного та рибного господарства? В якій казковій Рукавичці Єрмака та Зеленського беруться мутні типи, які приходять нізвідки та зникають в нікуди?»

Нагадаємо, чинний голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар заявив, що він готовий до звільнення з займаної посади, якщо таке рішення ухвалить президент України після місцевих виборів або в будь-який інший час. Але додав, що хотів би доробити на посаді принаймні рік.

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Лора Рую.....ко 27.08.2020 15:56
На фото, якийсь переляканий чи із будуна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Перехожий 26.08.2020 18:14
І цей "чекіст" більше про свої статки дбав ніж про безпеку держави.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #3 Старый Механик 26.08.2020 13:12
Не, тут другое. Так как битву за крышевание игрального бизнеса в нашей области выиграли трехбуквенные, положив на лопатки прокуроских, то вот им в помощь, для контроля и организаци правильного прохождения черного нала на верх свой губернатор. Если не понимаешь причину преступления - то это деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Слюсар 26.08.2020 12:57
UKRAVITу для підсилення...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 СОЛДАТ 26.08.2020 12:45
Черговий "самурай" на Ленд Ровері? :lol: Цікаво - яке у нього звання в СБУ?...і ще цікавіше - яке у ФСБ? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100