28 серпня Президент України Володимир Зеленський планує приїхати на Черкащину, щоб представити нового голову облдержадміністрації.

2497547

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

– Представлятиме нового губернатора чи не нового. Скажу і свою думку з цього питання. Мені здається, що часта зміна очільників області на Черкащині до результату ніякого не приведе, – зазначив Бондаренко. – Крім того, якщо це відбудеться, то це буде не що інше як прислання чергової людини, яка повинна забезпечити партії «Слуга народу» відповідний результат на місцевих виборах. Тому що рейтинги падають, і на сьогоднішній день рейтинг партії «Слуга народу» трохи більший 10 відсотків у нашому місті Черкаси.

Раніше повідомлялося, що керівництво Черкаської ОДА пропонується передати Сергію Сергійчуку, кадровому працівникові СБУ.

Сьогодні Кабінет міністрів розгляне призначення нових голів Черкаської та Кіровоградської областей. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов

"Скажіть хтось Трофімову, що щоденний потяг "Черкаси-Київ" запустили 30 березня 2015 року... Інтернет в Черкаській області - нормальної якості, і покращуватиметься очевидно не призначенням нового губера. Ну а те, що Сергійчуку, який має будинки незрозумілого походження в Михайлівці-Рубежівці Київської області (читати тут https://opad.org.ua/archives/4079?fbclid=IwAR0MtTOTdPs04iEn0UfDV1t-6loGOjNErWFBydteCgEOsqIMZ36JMHB_eMA) сам Бог Саваоф повелів боротися з незаконною забудовою на узбережжях водойм в Черкаській області - очевидно. Пускають Сергійчука на город" - пише в "Фейсбуці" журналіст Віктор Борисов.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Press 27.08.2020 06:47
Такого .. на Схід призначати треба, хай в ДНР собі ділянки нарізає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100