реклама
Sucurity Police

реклама

78 Сьогодні Кабінет міністрів розгляне призначення нових голів Черкаської та Кіровоградської областей.

Про це повідомив заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов у своєму телеграм-каналі, пише 18000.

Як і передбачалось, новим головою ОДА може стати Сергій Сергійчук, який учора ввечері уже подав відповідну декларацію.

“Керівництво Черкаської ОДА пропонується передати Сергію Сергійчуку. Свій життєвий і професійний досвід – служби в СБУ і роботи на держслужбі – він готовий застосувати в Черкаській області. Його пріоритети – зниження тарифів, запуск потяга Черкаси – Київ, якісний інтернет у області, знесення незаконних об’єктів на березі Дніпра”, – написав Трофімов.

Нагадаємо, чинного голову Черкаської ОДА Романа Боднара представили 4 листопала минулого року. Тоді в Черкаси для цієї функції приїхав заступник глави Офісу президента Сергій Трофімов.

Боднар – зареєстрований в Чернівцях, але фактично проживав останній час у Маріуполі в Донецькій області. Він прийшов на цю посаду зі Служби безпеки України.

78

"Скажіть хтось Трофімову, що щоденний потяг "Черкаси-Київ" запустили 30 березня 2015 року... Інтернет в Черкаській області - нормальної якості, і покращуватиметься очевидно не призначенням нового губера. Ну а те, що Сергійчуку, який має будинки незрозумілого походження в Михайлівці-Рубежівці Київської області (читати тут https://opad.org.ua/archives/4079?fbclid=IwAR0MtTOTdPs04iEn0UfDV1t-6loGOjNErWFBydteCgEOsqIMZ36JMHB_eMA) сам Бог Саваоф повелів боротися з незаконною забудовою на узбережжях водойм в Черкаській області - очевидно. Пускають Сергійчука на город" - пише в "Фейсбуці" журналіст Віктор Борисов.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Залізяка 27.08.2020 02:50
Добре, що хоч боротьба з пунктами прийому металобрухту не в пріоритеті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Solid/ 26.08.2020 13:53
Шо, опять?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Іван 26.08.2020 13:02
Черговий заробітчанин... Але хлопці нічого ви тут не заробите окрім ганьби бо область гола і боса, все уже украдено до вас. З іншої сторони дивлячись на період керування нинішнього голови ОДА приходить думка, що посади в це крісло будь-кого іншого, хоч останнього бомжа із смітника, результати були б однакові, однаково ніякі - на соц-ек. стан області ця влада не впливає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Анютка 26.08.2020 13:00
прости господи пи..ць які управлєнці... ухайдокають Черкащину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100