реклама

реклама

Учора близько 17 години у селі Валява Городищенського району на місцевому ставку поблизу свого будинку потонув 7-річний хлопчик Дмитро.

Під час прогулянки хлопчик познайомився із дітьми, які приїхали на літо до родичів. Він погодився покупатися разом із ними у воді. Після декількох стрибків хлопчик на очах у дітей несподівано почав тонути.

Один із друзів намагався йому допомогти, проте сили втримати хлопця на воді у нього не вистачило. Діти покликали на допомогу дорослих. Проте усі спроби знайти хлопця, який зник під водою, були марними.

Тіло хлопця було знайшли водолази аварійно-рятувальної служби за три метра від берега на глибині близько чотирьох метрів.

Прес-служба Територіального управління вкотре звертається до усіх громадян із проханням відповідально ставитись до питань безпеки дітей, особливо під час літнього відпочинку, пояснювати їм правила безпечної поведінки на воді та не залишати без нагляду.

Це вже 23-тя жертва води в цьому році і другий за тиждень випадок дитячої загибелі на водних об’єктах. Нагадаємо, що 11 червня на місцевому ставку села Мале Старосілля Смілянського району потонув восьмирічний хлопчик.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100