реклама

реклама

Роман Боднар не робить «великої зради» зі свого звільнення з посади голови Черкаської ОДА, адже, як він зауважив, «всі здорові».

5eafd5ec5556e

Роман Миколайович зазначив, що не до кінця розуміє причини свого звільнення, а планує зустрітися з президентом і сподівається, що той чітко скаже, чи бачить він його в своїй команді.

– Якщо оцінять мої управлінські якості, можливо, щось запропонують. А ні, то в мене є і підприємницькі плани, – сказав Роман Боднар.

Він також натякнув, що має певні пропозиції щодо роботи в Кабінеті міністрів і Офісі президента.

Відповідаючи на запитання журналістів, Роман Боднар зазначив, що не думає, буцімто на його звільнення могли вплинути кримінальні клани Черкащини налаштовані проти нього. Він вважає, що ці клани не мають доступу до президента.

– Я встиг попрацювати в райдержадміністрації, СБУ, найманим менеджером. Створив своє підприємство. Потім повернувся в СБУ. Тепер на державній службі. З цього всього я зробив висновок. Найбільше мене цікавить політика, державна служба. Буду займатися тим, що можна охарактеризувати словом служіння, – сказав Боднар.

Відповідаючи на запитання кореспондента «Прочерку», чи планує він залишитися в Черкасах, Роман Боднар відповів, що «ще не вирішив». Він бачить тут «осіб 20 правильних ціннісних людей з якими хотів би працювати», але зараз думає лише про відпочинок, якому хоче присвятити принаймні 2 тижні.

Відповідаючи на запитання про свого наступника Сергія Сергійчука, Роман Боднар зазначив, що з ним особисто не знайомий, але сподівається, що робота в СБУ дала йому досвід і самодисципліну. Він не бачить нічого дивного у тому, що президент призначає на адміністративні посади працівників СБУ.

– Це не найгірший варіант, – переконаний Роман Боднар.

Водночас, найбільшою помилкою в роботі назвав погану комунікацію з обласною радою.

- Можливо, це через СБУшний відбиток. Я кинувся вперед шашкою, але з депутатами потрібно працювати. З середини року я почав виправляти цю помилку. Буду рекомендувати наступникові будувати конструктивні стосунки з місцевим самоврядуванням.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Чукча 28.08.2020 08:23
бачить він його в своїй команда.

Аднака ужє сваї жюрналісти і Чуркасах рабатают 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #4 Язон 27.08.2020 22:47
Здох Никодим да и х..й с ним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 Solid/ 27.08.2020 21:18
_________пролет ів і не помітили_______ _______
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 центр 27.08.2020 20:02
ауфідерзейн, тебе забудуть через тиждень, не НАШІ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Гнат 27.08.2020 18:51
Короче пока!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100