реклама

реклама Делікат

реклама

У фундамент майбутньої Свято-Стрітенської церкви, яку планують звести на Площі воїнів-інтернаціоналістів, що у центрі Черкас, 7 липня заклали капсулу. У заході взяли участь представники духовенства, міської та обласної влади, спілки ветеранів Афганістану, забудовника та жителі міста.

Голова Української спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький зазначив, що ця церква закладається, щоб люди чітко пам’ятали минулі події. «Політики мають бути відповідальними, коли посилають солдатів на війну», — зазначив Сергій Червонописький.

– День початку спорудження церкви місто чекало не один десяток років. До цього часу велися різні підготовчі роботи. Зараз розпочнеться безпосередньо будівництво, – повідомив міський голова Сергій Одарич.

За його словами, побудована церква буде виконувати не лише релігійні функції, але й слугуватиме як пам’ять прийдешнім поколінням. Міський голова наголосив, що влада також має пам’ятати, що за кожним рішенням стоять людські долі, тому завжди потрібно зважувати ціну, яку треба заплатити за реалізацію цих рішень.

Захід завершився покладанням квітів до пам’ятника загиблим в афганській війні.

Джерело: прес-служба Черкаського МВК

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100