реклама

реклама

Урочисті заходи з нагоди дня медичного працівника відбулися учора в обласному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка. Вітання медикам Черкащини від голови облдержадміністрації, Героя України Сергія Тулуба передав його перший заступник Сергій Рябцев.

Також Сергій Рябцев підкреслив, що обласна влада в цілому і очільник області зокрема, вживають активних заходів, що спрямовані на поліпшення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних закладів області, їх кадрове забезпечення.

«Приємно відзначити й перші перемоги. Так, минулого року завершено будівництво обласної дитячої лікарні; виготовлено проектно-кошторисну документацію та розпочато будівництво на базі обласної лікарні обласного діагностичного центру, у складі якого буде функціонувати і амбулаторна служба обласного перинатального центру ІІІ рівня надання медичної допомоги. Також в області відкрито 2 філії відділення гемодіалізу Черкаської обласної лікарні, які оснащені надсучасним медичним обладнанням, – сказав Сергій Рябцев. – Але ми не зупиняємось на досягнутому, а продовжуємо працювати, саме тому нам разом з вами в найближчі роки необхідно зробити надзвичайно багато».

Перший заступник голови облдержадміністрації передав від очільника області квіти, подарунки та Почесні грамоти обласної державної адміністрації (молодшій медичній сестрі Катеринопільської ЦРЛ Світлані Кураксі, медичній сестрі Шполянської ЦРЛ Наталії Поліщук, лікарю-терапевтові комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи» Оксані Семененко, головному лікарю районної лікарні № 2 с. Ротмистрівка Смілянського району Оксані Ташак, лікарю-гастроентерологу комунального закладу «Обласна лікарня – центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Георгію Щербатому).

До привітань долучився і голова обласної ради, Заслужений лікар України Валерій Черняк, який вручив Почесні грамоти обласної ради та подарунки.

Неочікуваним сюрпризом від голови ОДА Сергія Тулуба став подарунок найкращим медикам області – 5 квитків на матч Україна-Франція, який відбудеться 15 червня у донецькій «Донбас Арені».

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 мда 15.06.2012 10:42
Цитую кактус:
Сергій Борисович, а чого ви медиків не вітали? бо ви вже давно сидите в Донецьку на футболі чи як? Треба ж і працювати...

проблема того, что мы, украинцы, извините живем в з"днице, это то, что все вечно чем-то недовольны. что бы кто не делал. так и сейчас: Тулуб порадовал людей, а в ответ только услышит "почему не лично". а может он в это время был в кабмине или проводил встречу с инвесторами, про недостаток которых кричат на каждом углу, но никто ни"рена не делает сам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 кактус 15.06.2012 08:49
Сергій Борисович, а чого ви медиків не вітали? бо ви вже давно сидите в Донецьку на футболі чи як? Треба ж і працювати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100