реклама

реклама

 Черкаська фітнесистка Оксана Оробець отримала персональне запрошення на спортивний фестиваль «Арнольд Класік», організований самим Арнольдом Шварценеггером, повідомляє «Черкаський спорт».


На сьогодні цей спортивний фестиваль є одним із наймасовіших та найпрестижніших комерційних спортивних заходів світу. Фітнесисти та бодібілдери усього світу мріють відвідати його, проте фортуна «посміхається» лише обраним. До числа запрошених на «Арнольд Классік 2012» пощастило потрапити і черкащанці Оксані Оробець.

Нагадаємо, що, окрім нещодавно здобутої бронзи на чемпіонаті Європи з фітнесу, раніше Оксана Оробець уже спромоглася увійти до п’ятірки найсильніших фітнесистів планети. Також Оксана була дворазовою чемпіонкою світу з фітнесу. Наразі дівчина є найтитулованішою фітнесисткою Черкащини.

– Я дуже рада цьому. Це престижні змагання, на які просто «за бажанням» не потрапляєш. Тебе має запросити Всесвітня федерація. І ось відкриваю я свою пошту, а там таке бажане запрошення! Хвилин п’ять я просто стрибала по квартирі від щастя, – ділиться Оксана Оробець.

Щодо фестивалю «Арнольд Класік», то він об’єднує низку різних видів спорту, серед яких: армреслінг, бокс, дзюдо, гімнастика, карате та інші. Проте, найбільший акцент на цьому спортивному фестивалі робиться саме на силові види спорту. Спочатку «Арнольд  Класік» був змаганням з бодібілдингу і вперше був проведений у 1989 році. Організатором цього турніру став славнозвісний спортсмен та кіноактор Арнольд Шварцнеггер разом із членом Міжнародної федерації бодібілдингу Джимом Лорімером. Сьогодні «Арнольд Класік» – це масштабне шоу із досить великим призовим фондом (переможець 2010 року отримав грошову винагороду у розмірі 100 тисяч доларів, автівки «Хамер» та годинник «Ролекс»). Окрім цього, під час спортивного фестивалю відбувається одна із масштабніших виставок «Arnold EXPO», де збираються кращі представники спортивної індустрії.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сталоне 18.06.2012 18:10
Дядьку що ви їсте шо у вас так жо** росте? сухарі сушоні х.. д.....і.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 кактус 18.06.2012 11:24
бачте який сильний, бо їсть рибій жир!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100