реклама

реклама

На черкаських маршрутах №8, 21, 26 ввели пересадочний квиток. Заплативши один раз, можна проїхати з «Хімселища» чи нового автовокзалу на «Митницю» з однією пересадкою, повідомляє «Газета по-українськи».

О 12.40 на зупинці «Новий автовокзал» сідаю на маршрут №26. У кондуктора прошу пересадочний квиток. Він коштує, як звичайний, – 2,5 грн.

– Діє 20 хвилин, – пояснює кондуктор Оксана. Дає квиток, покреслений червоним маркером. Внизу ручкою зазначений час прибуття на зупинку Палац піонерів. Там роблять пересадку. – Квитки ще саморобні, не встигли зробити нові. Люди, звичайно, задоволені. Кажуть тільки, щоб більше часу давали, бо багато-хто ще хоче на базар забігти. Але якщо 30 хвилин, то ми ще беремо, а якщо на 40, то ні. Найчастіше купують у час-пік, коли їдуть та вертаються з роботи. Буває таке, що всього три квитки за день продам, а буває і 16.

Пересадочні квитки на своїх маршрутах ввело товариство «Черкасиавтотранс».

– Ми порахували, що це буде вигідно і нам, і пасажиру. На сьогодні немає прямого сполучення «Митниці» з новим автовокзалом. Лише деякі маршрути роблять спроби, але ходять з великими інтервалами. А наші маршрутки їздять кожні 5-6 хвилин, – розповідає генеральний директор товариства «Черкасиавтотранс» Володимир Соломений.

Щодня на маршрутах продають близько 700 пересадочних квитків.

– На сьогодні організація поки що має збитки – на трьох маршрутах втрачаємо 900 гривень у день. Але думаю, що скоро ми вийдемо в прибуток за рахунок залучення додаткових пасажирів. Кількість придбаних пересадочних квитків щодня збільшується, – каже Соломений.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Оксана Колісник 16.06.2012 11:23
Це дуже класна штука! Але для того, щоб вона працювала, потрібні дуже жорсткі графіки руху. В будь-якому випадку - молодці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100