реклама

реклама

Богатирські ігри, забіг, світлове шоу по вулиці Хрещатик, а також концерт гуртів «Без обмежень» і «ТНМК». Такі заходи планують провести в Черкасах під час Дня міста, який відзначатимуть 18-19 вересня.

701f8ef6a114c7ec4f2526cd9563725c

Про це повідомив директор міського Департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, інформує «Суспільне».

У суботу, 19 вересня, урочистості до Дня міста Черкаси розпочнуть легкоатлетичним забігом «Черкаська десятка». Також планується відкриття книжкового фестивалю на базі бібліотеки ім. Лесі Українки.

У Долині троянд проведуть ярмарок народного мистецтва з локаціями відпочинку для дітей. А ввечері планують організувати концерт. Серед запрошених: гурти «Без обмежень» та «ТНМК». Дійство супроводжуватиметься світловим шоу.

У неділю, 20 вересня, хочуть провести Богатирські ігри (обіцяють, що захід проходитиме за участі Василя Вірастюка). Того ж дня також проходитиме світлове шоу по вулиці Хрещатик. Там перекриють дорожній рух.

За словами Воронова, більшість проєктів авансовані. Додає: подальші рішення щодо можливості святкувань ухвалюватиме міська Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100