реклама

реклама

Виявляється, що безробітний підривник, про якого сьогодні повідомляли усі правоохоронні структури, зробив вибуховий пристрій, щоб вибити з боржника гроші. Про це інформує прес-служба прокуратури міста Черкаси.

Як повідомив винуватець події, громадянин А., в нього в руках вибухнув самостійно виготовлений вибуховий пристрій, який він виготовив на основі бездимного пороху та хотів привести його в дію на подвір’ї будинку в м. Черкаси з метою налякати гр. С., непрацюючого, проживаючого в м. Черкаси, який заборгував йому гроші в сумі 700 доларів США.

Також повідомляється, що після вибуху, який стався 14 червня вночі біля будинку №50, непрацюючий гр. А., житель м. Корсунь – Шевченківський, звернувся до Черкаської центральної районної лікарні с. Червона Слобода за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями у вигляді травматичної ампутації п’ятого пальця правої руки.

Як вже повідомлялося, у ході огляду місця події вилучено металевий циліндр діаметром близько 50 мм, довжиною близько 9 см., два металеві уламки круглої форми, частини обвугленого паперу, фрагменти тканини, частина пальця руки.

За даним фактом СВ Соснівського РВ в м. Черкаси УМВС України в Черкаській області 15.06.2012 року порушено кримінальні справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 263 КК України та за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України, які об’єднані в одне провадження.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100