Цікавим представником від «слуг» є Сергій Ананко. Раніше в ЗМІ писали, що він колишній порошенківець, проживає в м. Сміла. Пана Ананка було представлено поряд з іншими членами команди в Каневі під час нещодавнього візиту в область президента.

Сергій Ананко закінчив Смілянський технікум харчових технологій, згодом – Національний університет харчових технологій. Директор Смілянського комунального підприємства “Комунальник”. Кандидат на голову Сміляньскої ОТГ.

maxresdefault

Зазначимо, що Сміла є досить проблемним містом, бо там купа комунальних проблем і тривалий час була криза влади, коли секретар міськради та міський голова судилися за крісло керівника міста. Саме в Смілі колись прямим розпорядженням Президента Петра Порошенка давати тепло в багатоповерхові будинки. Сюди також приїздили вмикати тепло Юлія Тимошенко і Михайло Саакашвілі.

– Я не політик, але так слалося, що мені довірили представляти провладну партію. А без допомоги згори нам з кризи не вийти. Заборгованість комунального підприємства за газ складає близько 140 мільйонів. У Водоканалі в нас більше 12 мільйонів боргу, по електроенергії – 7 мільйонів. При нашому бюджеті власних надходжень 200 мільйонів ми маємо близько 160 мільйонів боргу комунальних підприємствах. Раніше колишній голова ОДА Юрій Ткаченко пропонував мені бути головою партійного осередку Блоку Петра Порошенка. Я згодився. І не приховую цього. Після президентських виборів був конфлікт з владою міста Сміли. А на сьогодні маємо ось таку ситуацію. Мені запропонували, я погодився і пішов у політику зі своїм близьким оточенням. Маю команду. Водночас ми дуже серйозно спілкувалися з нардепами від «Слуги народу», з іншими членами команди, бо я задавав головне питання: «Що робити у разі перемоги?» Адже потрібна реструктуризація боргів, звернення до Кабміну, тому сподіваюся, що у разі нашої перемоги буде повна підтримка по вертикалі влади, – роз’яснює Сергій Ананко у коментарі "Прочерку".


реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Дніпро 09.09.2020 07:04
Сміляни таки забрали пальму у драбівчан. Якісь ... посеред області, прости Господи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Сосновий BEER 08.09.2020 14:30
Від однієї "команди", - та до іншої!!! А чого б і "ні"?
Не "команди" у вас, а зграї ш@к@лячі!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100