реклама

реклама

Як повідомлялось раніше, у Черкасах працівники міліції затримали «піротехніка-самоучку», який сам же і постраждав від свого власного виробу. Стосовно нього було порушено кримінальні справи за ч.1 ст.. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України.

У процесі розслідування даної справи слідчі з’ясували, що 53-річний черкащанин «вельми полюбляє» зброю та має пристрасть до її колекціонування. При проведенні обшуку міліціонери виявили цілий зброярський арсенал: 132 патрони різних калібрів німецького виробництва (серед який були і патрони до кулемету), саморобний револьвер, порох, фугасний снаряд, сюрікени, сигнальну ракету, мисливську рушницю 12-го калібру, а також деякі вироби «власного виробництва».

Затриманий розповів, що зброя - це його пристрасть і він просто не уявляє свого життя без цього захоплення, але в даному випадку «експонат» з цієї колекції зіграв злий жарт з його власником. Крім тілесних ушкоджень, чоловік «здобув» собі ще й кримінальні справи, за санкціями яких йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Ведеться подальше розслідування. Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100