реклама

реклама

Завтра черкаська обласна делегація на чолі з головою ОДА Сергієм Тулубом відлетить до Нью-Йорку. В аеропорті ім. Джона Кеннеді їх зустрічатимуть представники… Російсько-американського фонду. У США черкащани відвідають виставки та зустрінуться з крупними бізнесменами Нью-Йорку в Українському інституті. Про це «Прочерку» повідомили власні джерела.

Поїздка черкаської делегації до Америки розрахована на три дні. Вже 24 червня черкащани повинні повернутися назад.

Як повідомили «Прочерку» у облдержадміністрації, детальніше про поїздку черкащан до Америки може розповісти заступник губернатора-керівник апарату Едуард Івакін, проте у першій половині дня у нього наради.

– Я ж можу сказати лише те, що основна частина делегації – це представники культури. Їде Черкаський хор, тріо «Вербена», черкаські майстрині та представники Художнього музею. Всього 33 особи. З чиновників від культури буду лише я один, – розповів «Прочерку» начальник обласного управління культури Василь Марштупа.

– Я досі зібратися не можу. Адже везу народне мистецтво: кераміку, полотна. На все треба оформлювати документи, все бережно запаковувати. Ще безліч роботи, – зазначила в коментарі виданню черкаська майстриня Ольга Мартинова.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #8 Василь 18.06.2012 19:41
Цитую Оксана Колісник:
А чого мінуси до мого посту?


А ТОМУ ЩО досить відбілювати голубую власть, уважаємая Аксана. Хоче туди летіти Тулуб розважати російську діяспору, то нехай це робить за свої кошти або позичає їх у Боді Гупського 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #7 Оксана Колісник 18.06.2012 14:53
А чого мінуси до мого посту? Хтось вміє великі гастролі організовувати? Чи наполягаєте на тому, що працівники культури - заздрісні, злі та понад усе бажають, аби у колеги, так би мовити "корова здохла"? Чи хтось знає про студію звукозапису в Черкасах, яка може писати колективи з понад 20 виконавців (навіть якщо 10 пишуть і ви про те знаєте - дайте телефончик).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Серожка 18.06.2012 13:49
А це старушка ........... яка до цього часу вважає себе "красавицей" не описуемой
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Вовасик 18.06.2012 12:56
Та не вже візьми Ірку Піаністку, вона ж може ................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Запитаннячко Лосю 18.06.2012 12:52
Хто така Ірка Піаністка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Оксана Колісник 18.06.2012 10:48
Цитую Черкащанин2:
Угу...
Ви праві, творчі колективи дуже специфічні і такого типу проекти можуть відбиватися на стосунках. Хоча, думаю, Ви перебільшили в даному випадку. Чи не диво - на три дні до Америки? Більше по літаках замахаються і з переплутаними днем та ніччю. А капелу бандуристів ще складніше вивезти кудись. Дійсно, під фонограму капела не співає, але записи б їй також не завадили. Але ж у Черкасах таким колективам писатися ніде і ніяк. З цього ж приводу бувальщина.Один непоганий чоловік якось запропонував: "Слухай, а а давай я для "Канону" гастролі організую. Тільки б оце Вас не так багато було. А, десь не більше 4 чи 5 чоловік". Питаю: "Ну, і як би ото називалося?" Відповідає: "Ну як - камерний хор"Канон"". Я йому: "А давайте Ви організуєте гастролі для струнного квартету і назвете це камерним оркестром обласної філармонії". "Поняв", - тільки й сказав чоловік... Складна це річ - далекі гастролі великих колективів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Лось 18.06.2012 10:45
Напевно із собою і Ірку Піаністку візьми
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкащанин2 18.06.2012 10:27
Угу, в черкасском хоре из 33-х человек едет 15 - во у них щас в колективчике всё **вно всплывает, все друг на друга гонят ради поездочки....
Лучшеб взяли коллектив Желудова, они хоть профи и под фонограму как хор не поют....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100