реклама

реклама

Коли голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб ознайомився з рейтингом губернаторів, що за підсумками розвитку регіонів уклало видання «Коментарі», то з одного боку Сергію Борисовичу було дивно, а з іншого – навіть цікаво. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

При цьому Сергій Тулуб припустив, що чим ближче до виборів, тим в Україні більше створюватиметься різних рейтингів.

– Але я знаю лише один рейтинг, який офіційний, який здійснюється Держстатом і який виконується згідно постанови Кабінету Міністрів України по 81 показнику. У тому числі і по тим критеріям, які брало видання «Коментарі», – зазначив Сергій Тулуб.

Він пригадав, як нещодавно був на нараді в Адміністрації Президента і обговорював згаданий рейтинг з колегами-губернаторами.

– Я бачив обличчя деяких колег, що потрапили в піднебесся, і обличчя тих, що були позаду рейтингу. Вони теж дивувалися. Як, наприклад, Луганську область можна порівнювати з Волинською. Взявши економічні показники за Держстатом, ніколи б такого рейтингу не уклали. Тож я хочу сказати, що такий згаданий рейтинг створюється штучно, спеціально, нема там об’єктивності. Тож до подібних рейтингів треба нині ставитися уважно і користуватися тільки офіційними даними. Подивіться, за перший квартал по загальній кількості показників, по 81 показнику, Черкаська область посіла 9 місце в Україні. Якщо взяти економіку, то в першому кварталі 2009 область займала 22 місце, у першому кварталі 2010 року - 17 місце, у першому кварталі 2011 року - 11 місце. І зараз в нас перше місце по економіці! Тож я знаю одне, що ми працюємо щодня над тим, щоб економіка мала позитивну динаміку, – зазначив Сергій Тулуб.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Марія 18.06.2012 22:05
Тулубчику, маєш, що маєш. Останній знизу.Ось твій результат. Під одне місце коліном- і лети звідки прилетів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 СЛАВА ИЗ ЧИГИРИНА 18.06.2012 16:13
Цитую До речі...:
Борисич, не переживай мы в тебя верим...

Имеет ли какое-либо отношение должность главы ОГА к результатам работы хозяйствующих субъектов?Наверное все-таки да.Чем меньше в работу предприятий вмешиваются госчиновники,те результаты выше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #1 До речі... 18.06.2012 15:26
Борисич, не переживай мы в тебя верим...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100