реклама

реклама

У суботу, 19-го вересня, в Черкасах на Центральному стадіоні відбудеться дружній матч між ветеранами Національної збірної України та командою «Черкаські козаки». Гра відбудеться з нагоди Дня міста та буде присвячена захисникам України – учасникам АТО/ООС.

image0

Поєдинок розпочнеться о 15:00, вхід – вільний. Організаторами свята виступили Меценати та волонтери Олександр Згіблов та Станіслав Лукирич, Черкаська міська рада, Асоціація ветеранів футболу України, Федерація футболу Черкаської області, компанія «Венето» та провідний виробник хліба та хлібобулочних виробів в Україні ТОВ «Агробізнес».

У складі «синьо-жовтих» під керівництвом Анатолія Дем’яненка до мальовничих Черкас завітають: Владислав Ващук, Сергій Нагорняк, Олег Собуцький, Едуард Цихмейструк, Святослав Сирота, Геннадій Медведєв, В’ячеслав Свідерський, Богдан Шершун, Андрій Хомин, Віталій Самойлов, Олександр Венглинський, Андрій Оксимець, Микола Іщенко, Артем Старгородський, Євген Луценко та Олександр Романчук.

Команда «Черкаські козаки» ретельно готується до матчу, в її складі переважна більшість гравців є учасниками військових дій на сході України. Тренер Борис Лукашук виставить проти «зірок» футболу відважних бійців: Євген Трандофілов, Олександр Косенко, Сергій Дробот, Євген Вівденко, Вадим Гацанюк, Віталій Ластівка, Артем Лукашук, Максим Буренко, Віталій Мельниченко, Тарас Добрянський, Сергій Соловей, Ілля Кулик, Владислав Сидоренко, Микола Удовенко, Сергій Шестак, Артем Васильєв, Євген Шуваєв та Віктор Пустовіт.

Організатори  попереджають, що перед входом на стадіон для глядачів та учасників буде проводитися епідеміологічний контроль, всі відвідувачі мають дотримуватися безпечної дистанції.

«П’ятий рік триває всеукраїнське та всесвітнє турне нашої збірної, головна мета якого залишається незмінною – підтримати українських військових, які у важкий для країни час стали на захист нас з вами, на захист рідної землі, – розповідає президент АВФУ Олег Собуцький. – Загалом провели майже 200 матчів, значна частина з яких безпосередньо у Донецькій та Луганській областях. За ці роки збірна стала справжньою сім’єю, у нас дуже гарна позитивна атмосфера, в усьому допомагаємо один одному. Це все надихає, є розуміння правильності обраного шляху та великої місії, яку виконує ця чудова команда. Ми завжди раді проводити матчі на Черкащині, це колиска України, край працьовитих та патріотичних людей. Минулого року Збірна виступала в Корсуні, від цієї гри залишилися якнайкращі спогади. Впевнені, все на найвищому рівні пройде і в Черкасах, де на центральному стадіоні зіграємо проти захисників України».

Про це повідомляють організатори дійства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100