реклама
Sucurity Police

реклама

За добу на Черкащині було виявлено 36 вибухонебезпечних предметів.

Учора в селі Кобилянка Катеринопільського району місцеві жителі, які ловили у річці Велика Вись раків, помітили невідомий металевий предмет.

Чоловіки відразу повідомили до Територіального управління МНС. Коли на місце події прибули піротехніки, то невідомий предмет було ідентифіковано як артилерійський снаряд, діаметром 75 мм. При додатковому обстежені берега та дна річки було знайдено ще 30 снарядів такого ж калібру.

Також цього ж дня в селі Хрещатик Черкаського району було знайдено снаряд, діаметром 76 мм. А в Маньківському районі, неподалік села Іваньки, місцеві жителі на полі знайшли, крім артилерійського снаряду, діаметром 76 мм, ще й мінометну міну, діаметром 82 мм. Два артилерійські снаряди, діаметром 50 та 76 мм були знайдені у селі Княжа Монастирищенського району та селі Журавка Шполянського району.

Усі вибухонебезпечні предмети були вилучені та знешкоджені на спеціальних полігонах. Усього з початку року на території області було виявлено та знищено 1735 боєприпасів, інформує прес-служба МНС Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100