реклама
Sucurity Police

реклама

Для розв’язання проблемних питань інвесторів голова Черкаської ОДА Сергій Сергійчук планує створити дорадчий орган – інвестиційну раду, а відтак – Офіс інвестицій.

Сергійчук

Про це Сергій Іванович заявив, відвідуючи сьогодні сонячну електростанцію норвезької компанії Scatec Solar на Чигиринщині.

– Хочу наголосити: інвестиційна привабливість регіону дуже велика. Ми запрошуємо всіх інвесторів брати участь у розвитку Черкащини, – сказав голова ОДА.

На запитання кореспонденту «Прочерка», чим майбутній Офіс інвестицій відрізнятиметься в кращу сторону від створеної при голові ОДА Юрії Ткаченку Агенції регіонального розвитку, пан Сергійчук відповів:

– Я не можу сказати, що в Агенції регіонального розвитку зовсім нічого не робили, там теж старалися. Але якихось значущих інфраструктурних проєктів, на жаль, не було, – зазначив Сергій Іванович. – А чим відрізнятиметься Офіс інвестицій від Агенції, думаю, покажуть реальні справи.

Сергій Сергійчук зазначив, що Офіс інвестицій не буде структурним підрозділом облдержадміністрації, до його роботи планується залучити громадськість і найбільші бюджетоутворювальні підприємства Черкащини, які працюють «по білому». Для таких підприємств буде створено «найбільш сприятливі умови».

– Я сюди йшов із чітким завданням президента – поліпшити якість життя у черкаському регіоні, підвищити інвестиційну привабливість і створення робочих місць, які дозволять людям гідно жити, – сказав Сергій Сергійчук. – Тут (у сільській місцевості, – ред.) навіть Інтернету немає! Елементарні, базові речі, які необхідні для розвитку країни, регіону, нації загалом! Тут чудовий край, тут чудові перспективи, але тут є певні клани, які називають себе «елітою»... Яка це еліта, якщо вони викачують із країни все... Тому, я впевнений, ми спільними зусиллями все змінимо.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Михайло 25.09.2020 09:52
В агенції міжрегіональног о розвитку "старались". А тепер в офісі інвестицій будуть старатись. За кошт громади. І де реальні інвестиції? Де нові заводи, фабрики? Може кількість безробітних зменшилась?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Solid/ 24.09.2020 20:15
Всі його попєрєдніки таке "планували" і Що?
Почухаються... ввійдуть в смак роботи .. й заспокоюються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #1 Чемпіон 24.09.2020 17:07
В нашій країні це називається "перенаправлення фінансових потоків". Елементарно, Ватсон!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100