реклама

реклама

Завтра, 20 червня, в Черкасах з 16.00 до 19.00 відбуватиметься маніфестація з ходою, присвячена захисту сім’ї, дітей та традиційних сімейних цінностей.

Активісти протестуватимуть проти гендерної політики, ювенальної юстиції та антидискримінаційних законів.

Хода матиме такий маршрут: Паризька комуна, площа Богдана Хмельницького, Будинок торгівлі, Соборна площа (облдержадміністрація, Черкаська міська рада).

Учасники маніфестації закликатимуть громадськість і батьків не бути байдужими та стати на захист своїх дітей, а саме: створювати громадські організації за участі батьків, педагогів, молоді, батьківські комітети та рухи щодо захисту дітей, інформувати про небезпеку ювенальної юстиції та гендерної ідеології, підписувати звернення проти введення ювенальної юстиції на ім’я Президента, Міністра юстиції, народних депутатів, збирати підписи проти введення ювенальної юстиції та гендерної політики.

Активісти із ГО «Рух чистих сердець», «Покрови Богородиці», «Народна просвіта», які є організаторами акції, вважають, що ціль гендерної політики – знищення у суспільстві природного інституту сім’ї, просування та легалізація гомосексуальних збочень. Ювенальна юстиція, на їхню думку, може підірвати традиційні сімейні цінності і становить загрозу національний інтересам України. Антидискримінаційні закони ж проголошують покарання усіх, хто не згідний з тим, що збочення мають бути поставлені на рівень сім’ї. Саме тому, на думку організаторів, Україна має об’єднатись та виступити проти нової політики.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Василь 20.06.2012 11:51
так ідея 100% правильна. Правильним шляхом ідуть товариші. Згадаємо, що сталося в стародавніх Содомі і Гоморі. Ліберастичну гідру треба знищити в зародку, доки вона не встигла промити мізки молодому поколінню
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100